Smoothiebar op wielen Saps komt komende periode elk weekend naar de Piushaven

saps smoothiebar op wielen

Dat je aan de Piushaven kunt genieten van een goede borrel, lunch en diner; dat wisten we al wat langer. Maar ook voor degene die houden van smoothies en er een gezonde levensstijl op nahouden hebben we goed nieuws. Vanaf komend weekend is Smoothiebar Saps ieder weekend aan de kop van de Piushaven te vinden. 

De smoothiebar op wielen is van vrijdag tot en met zondag van 12:00 – 19:00 uur geopend en je vindt Saps ter hoogte van de Koopvaardijstraat. Sinds twee jaar zijn Tilburgers Michael en Jochem trotse eigenaren van de smoothiebar. Met Saps staan ze op de leukste feesten en festivals. Ook dit jaar was de agenda goed gevuld. Totdat, precies met de start van het evenementenseizoen, het coronavirus ‘roet’ in de smoothies gooide. Door de noodzakelijke maatregelen werden alle evenementen deze zomer afgeblazen.

Gezonde onbewerkte smoothies van Saps

Bij Saps kun je kiezen uit maar liefst zestien verschillende smoothiesmaken: van de Mango Tango tot Peert’um en van de Berry Hey tot Ibietza. Bovendien worden de smoothies vers voor je neus bereid. Jochem en Michaels gezonde en lekkere smoothies worden gemaakt met biologische yoghurt en ze werken met natuurlijke onbewerkte ingrediënten.

De smoothies van Saps krijg je niet in een standaard beker, maar in een heel bijzonder zakje. Dat geeft het drinken van de smoothie een extra beleving. Zowel het zakje als het rietje zijn biologisch afbreekbaar. Heb je grote dorst of wil je een smoothie mee naar huis nemen? Dan kun je de smoothie ook upgraden naar een halveliterfles.

Van festival naar vaste standplaats

Omdat we dit jaar niet kunnen genieten van festivals en evenementen, zochten de heren van Saps naar een vaste standplaats om toch smoothies te kunnen verkopen. Aangezien ze trotse Tilburgers zijn, hadden ze hun pijlen dan ook gericht op een plek in de stad. Ze zochten contact met gemeente Tilburg. Met resultaat! Vanaf dit weekend staat de smoothiebar op wielen van Saps iedere vrijdag, zaterdag en zondag aan de Piushaven. Op de hoogte blijven? Volg de heren op Facebook.