Snackfabrikant Van Geloven organiseert op 12 mei een open dag: “Wij geven mensen graag een kijkje in onze keuken!”

Van Geloven

Van kroket tot loempia: het Tilburgse Van Geloven maakt het allemaal. Om al die snacks te kunnen maken, heeft het bedrijf personeel nodig. Wij spraken Ruben de Bruijn, Manager Talent Acquisition over de zoektocht naar nieuwe collega’s. Lees snel verder.

Wat ooit begon als familiebedrijf Ad van Geloven, is ondertussen uitgegroeid tot een internationale snackfabrikant: “Die familiaire sfeer zit nog steeds in de haarvaten van het bedrijf,” vertelt Ruben. “Er wordt hier geen onderscheidt gemaakt tussen mensen en er zijn hier geen ivoren torens.”

Stabiliteit

Volgens Ruben zijn er verschillende redenen waarom werken bij Van Geloven leuk is: “Wanneer je bij ons komt werken, word je onderdeel van een welwillende club mensen. Velen komen hier binnen als jongvolwassenen en verlaten ons pas als ze met pensioen gaan. Dat zegt denk ik heel veel.” Ook benadrukt Ruben de stabiliteit van het bedrijf: “We zijn een financieel gezond bedrijf en worden niet geraakt door economische struggles. Er is altijd behoefte aan frikandellen en bitterballen.”

Operators gezocht

Op de vraag welke functies het liefst zo snel mogelijk vervuld mogen worden, heeft Ruben een duidelijk antwoord: “We zijn hard opzoek naar Operators in 3 en 5 ploegen. Geen Operators betekent geen productie. Het is niet zo dat we geen enkele Operator in ons team hebben, maar we willen graag verder uitbreiden en daar hebben we meer Operators voor nodig.”

Kijkje in de keuken

Op 12 mei organiseert de snackfabrikant een open dag. “We geven mensen graag een kijkje in onze keuken. Een open deur geeft vertrouwen en dat is ook wat wij graag willen creëren.” Bezoekers krijgen een rondleiding door de fabriek en kunnen na afloop genieten van een heerlijk frietje en een lekkere snack. “De open dag is bedoeld voor mensen die een latente wens hebben om bij ons aan de slag te gaan. Op deze manier verlagen we de sollicitatiedrempel en versoepelen we het proces.”

Volgens Ruben moet elke werkzoekende de open dag van Van Geloven bezoeken: “Als je toch aan het oriënteren bent, kom dan gewoon langs en ga weer wijzer naar huis. Wij vinden jouw mindset belangrijker dan wat er op je CV staat, dus trek je stoute schoenen aan en laat je door ons verrassen.”

Meer informatie

De open dag vindt plaats op vrijdag 12 mei van 09.00 tot 19.00. Je dient je vooraf in te schrijven. Dat kun je hier doen. Wil jij graag meer weten over Van Geloven? Klik dan hier. Ben jij nieuwsgierig naar de openstaande vacatures? Check ze hier.