Snacks, sauzen & wandelen: Frituurloop komt na andere steden dit weekend naar

Leuk nieuws voor iedereen die houdt van snacken. De Frituurloop komt op 22, 23 en 24 mei naar Tilburg. Dit weekend dus. Je loopt een wandelroute langs verschillende topzaken en kunt overal tegen een gereduceerde prijs een snack en drankje scoren. De Frituurloop werd eerder ook in andere steden georganiseerd en doet nu onze stad aan. Lees snel verder.

Wandel, snack en win
Culinaire wandelingen: die kenden we in Tilburg al. Maar wil je gewoon lekker snacken? Dan kan dat met de Frituurloop in Tilburg. Voor slechts €4,- wandel je al mee. Maar wat kun je dan verwachten? Je wandelt een flinke route langs verschillende zaken in Tilburg en krijgt bij iedere zaak een andere snack en drankje aangeboden. Uiteraard met een leuke korting. Ook is een quizronde onderdeel van de Frituurloop. Hier kun je verschillende prijzen mee winnen. Denk aan verschillende soorten snacks, sauzen en als ultieme prijs een jaarvoorraad aan frikandellen!

Tickets en meer informatie
Wil je de Frituurloop dit weekend niet missen? Tickets voor de Frituurloop in Tilburg koop je hier. Voor de wandeling inclusief quiz en korting op snacks en drankjes betaal je €4,- per persoon.

Je kunt op alle drie de dagen starten op twee verschillende tijden: 12.00 uur en 14.30 uur. Je kunt maximaal met zijn tweeën tegelijk lopen en is daarmee geheel coronaproof! Uiterlijk twee uur voor het evenement ontvang je alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de Frituurloop. Je kunt zelf bepalen waar je jouw wandeling start. Je kunt ook het Facebook-evenement volgen of de website in de gaten houden.