Nieuws

jumper tilburg
Let op! Dit artikel is al 6 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sneak peek: Jumper (dé dierensupermarkt van Nederland) opent volgende week een nieuwe winkel in Tilburg

Jumper de Diersuper gaat een nieuwe winkel openen. En wel in ons mooie Tilburg aan de Bosscheweg. Op woensdag 1 december wordt de opening gevierd. Wat je kunt verwachten? Ruim 1000 m2 huisdiervoordeel, eerlijke prijzen en de beste service voor dieren en hun baas. Lees snel verder. 

Jumper is erg blij om een tweede winkel te mogen openen in Tilburg. Met deze winkel willen ze graag blijven vernieuwen, uitbreiden en ervoor zorgen dat ze dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken blijven. Grote dierenwinkels met een ruim assortiment en een goed inhoudelijk advies: dat is waar Jumper voor staat.

Belevenis voor alle dierenliefhebbers

De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers. Je vindt hier alles voor huisdieren onder één dak. Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Ook leuk: er is een heuse hondenwasstraat en ja kan voor de winkel gratis parkeren. De winkelmedewerkers staan je graag te woord met de antwoorden op jouw vragen betreft je huisdier.

jumper tilburg

Openingsactie

Alle bezoekers van de gloednieuwe winkel kunnen tijdens en na de opening rekenen op super scherpe acties. Zo ontvang je op de openingsdag 20% korting op een product naar keuze. Deze aanbieding is overigens niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Daarnaast kun je spetterende muziek verwachten van een bekende dj, is er een rad van fortuin waar je prijzen kunt willen en is er voor je huisdier veel te proeven. Ga dus zeker langs bij Jumper aan de Bosscheweg 247B in Tilburg. Huisdieren zijn uiteraard ook van harte welkom.

Meer informatie

Wil je meer weten over Jumper? Bekijk dan vooral de website. Benieuwd naar de openingstijden? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Maandag: 09:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur