Sneeuwpret: Outdoor BSO Warande gaat langlaufen met de kids

langlaufen outdoor bso

Het kan je niet zijn ontgaan, maar heel Tilburg is bedekt met een flink pak sneeuw. Daar maken ze bij Outdoor BSO Warande natuurlijk gretig gebruik van. En dus zijn ze de afgelopen dagen met de kinderen gaan langlaufen.

Onder leiding van de medewerkers van de outdoor BSO werden er flink wat meters gemaakt op langlauf-latten en werd er ook volop gesleed in de Oude Warande. Zo lang het mogelijk is, maakt de BSO dan ook flink gebruik van de sneeuwlaag om er lekker met de kinderen op uit te trekken. De kinderen vonden het super leuk en hadden het langlaufen al snel onder de knie. Outdoor BSO Warande laat weten dat ze met dit weer iedere dag met de kinderen gaan langlaufen.

Over Outdoor BSO Warande

Bij Outdoor BSO Warande gaan kinderen elke dag naar buiten om te sporten en bewegen. Dus ook als het weer minder is, trekken ze er toch op uit, om leuke en uitdagende activiteiten te doen op de sportvelden van Hockey Club Tilburg en in het Warandebos. En als alternatief kunnen ze ook nog de dome van HC Tilburg gebruiken, hoe cool is dat!

Er zijn volop outdoor- en spelmogelijkheden op de hockeyvelden en in het Warandebos. Elke dag zijn er andere uitdagende activiteiten. Wat dacht je van  mountainbiken, archery tag, bootcamp of diverse veldsporten zoals voetbal en hockey? Maar ze gaan ook met de kinderen hutten bouwen, levend stratego spelen en vlaggen veroveren in de bossen. En met dit winterse weer dus lekker langlaufen.

Meer weten over de outdoor BSO? Check dan snel de website.