SNERT, trefbaltoernooi, nieuwjaarsborrels en meer: dit zijn onze leukste weekend uittips!

Het eerste weekend van 2024 goed beginnen? Dat kan hier in Tilburg! Wij hebben de leukste uittips voor het weekend van 5 tot en met 7 januari voor je op een rijtje gezet! Lees snel verder. 

Het hele weekend

Nieuwe editie van SNERT – hét jeugdtheaterfestival van Tilburg

Op 4, 5 en 6 januari 2024 vindt de tweede editie van jeugdtheaterfestival SNERT in Tilburg plaats. Het biedt de leukste jeugdvoorstellingen en concerten voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar én voor hun ouders/verzorgers, grootouders en broers en zussen. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan een SNERT-workshop en organiseren Schouwburg Concertzaal Tilburg en Theater De Nieuwe Vorst een randprogramma.

Vrijdag 5 januari

Tilburg Trappers – EV Füchse Duisburg

Maak je klaar voor de eerste thuiswedstrijd van Tilburg Trappers van 2024! Het belooft weer een fantastisch uitje te worden. Een wedstrijd van Tilburg Trappers zit namelijk vol met snelheid, ijs, flinke body checks en veel meer! Rondom de wedstrijd is er weer van alles georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld een drankje doen in de Biergarten en kun je natuurlijk ook een lekker hapje nuttigen: er is altijd wel iets te toen bij Tilburg Trappers!

Plakboys – container editie bij De Nachtzuster

Op vrijdag 5 januari tussen 17:00 – 23:30 uur komen de Plakboys op bezoek bij De Nachtzuster. Plakboys laat het zonnetje schijnen op alle mooie vrouwen die zó veel voor de stad betekenen. De ruimte wordt volledig getransformeerd door Plakboys en andere kunstenaars. Installaties, de punkplee, dans, een zeecontainer-boilerroom, een uitbreiding van de vrouwenmuur, de vernieuwde Tilburgse vrouwenbijbel, eten door Cookin’ Good en een line-up waar je u tegen zegt.

Zaterdag 6 januari

Trefbaltoernooi bij Club Smederij

Het nieuwe jaar begint goed bij Club Smederij. Het legendarische trefbaltoernooi bij Club Smederij is weer terug! Na een aantal succesvolle jaren strijden op zaterdag 6 januari weer verschillende teams om de felbegeerde beker. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan. Kaartjes kosten €25,- per team en inschrijven kan via deze link! Denk ook alvast na over je teamnaam en je teamsong. Publiek is natuurlijk welkom om te komen kijken. Let op: bier drinken langs de kant is op eigen risico!

Zumme Zinge?! bij Poppodium 013

Geen pauzes, geen opbouw en afbouw, geen stiltes, maar een hele avond gas erop, dát is Zumme Zinge?! Door het daverende succes van editie 2023 verhuist dit sfeervolle evenement voor 2024 in Poppodium 013 van de kleine zaal naar de grote zaal, ze gaan Mainstage! De muziek varieert van een ‘one-man-band’ tot kinderkoor en van blaasorkest tot carnavalsentertainer! Er zijn nog tickets beschikbaar!

Zondag 7 januari

Nieuwjaarsborrel in Het Witte Kasteel

Iedere zondag is Het Koetshuis op de binnenplaats van landgoed Het Witte Kasteel, geopend voor koffie of thee met gebak, lunch en de borrel. Behalve op zondag 7 januari, want dan verwelkomen ze je graag in het kasteel zelf! Wil je met ze komen proosten op het nieuwe jaar én een kijkje nemen in Het Witte Kasteel, dan staan ze vanaf 11:00 uur klaar om je te verwelkomen. Uiteraard is het menukaart hetzelfde.

Nieuwjaarsborrel bij Shoco

Op zondag 7 januari vindt er een nieuwjaarsborrel plaats bij Shoco! Niemand minder dan Yves Berendse gaat ervoor zorgen dat ze bij Shoco het jaar goed starten! De zondagmiddagborrel start om 16:00 uur. Begin je van al die gezelligheid trek te krijgen? Dan kun je uiteraard lekkere borrelhapjes bestellen. Wij zeggen: Proost!

Uit-agenda

Benieuwd naar meer uittips dit weekend of de komende weken? Neem dan vooral een kijkje in onze uit-agenda!