Social Salon in het Duvelhok open als ‘conceptstore’ met diverse (sociale) zaakjes

social salon duvelhok

Nieuws vanuit het Veemarktkwartier. Daar hebben acht (sociale) zaakjes zich gevestigd in de voormalige Social Salon van het Duvelhok. Een tijdelijke invulling voor een periode van een halfjaar waarin verschillende ondernemers de kans krijgen om hun producten en/of concept te etaleren. Ook kun je er terecht voor een kopje koffie-to-go van Locals. Lees snel verder.

Er is lang gezocht naar een mooie invulling van het Duvelhok aan de Sint Josephstraat. Nu krijgen acht zaakjes dus de kans om hun concepten te testen. Er wordt gekeken of de invulling iets is voor de toekomst van het Duvelhok. Deze tijdelijke invulling maakt onderdeel uit van de experimenteerfase van het Duvelhok. Het monumentale pand wordt namelijk na de zomer herontwikkeld. De kans bestaat dat sociale initiatieven hier een onderdeel van zijn, maar het Duvelhok krijgt ook een wijkfunctie. De concrete invulling is nog niet helemaal bekend.

Acht verschillende zaken aan boord

Momenteel heeft de Social Salon acht zaakjes aan boord voor het komende halfjaar. Locals (bekend van het knusse zaakje in het Dwaalgebied) verkoopt koffie-to-go, Stichting Goejenhandel – die kwetsbare jongeren begeleidt – verkoopt t-shirts, truien en snijplanken en bij Ècht Pien kun je terecht voor huisgemaakte granola. Maar dat is nog lang niet alles. Er valt nog veel meer te ontdekken in de Social Salon van het Duvelhok.

Overigens worden er mogelijk later nog meer initiatieven toegevoegd aan de Social Salon. Mocht je daar ideeën bij hebben of jezelf en jouw concept willen aanmelden? Neem dan contact op met initiatiefneemster Dieuwertje Vorstenbosch via info@duveldorp.nl. Of loop gezellig binnen, dat kan natuurlijk ook.

Openingstijden

De vernieuwde Social Salon is het komende halfjaar van woensdag tot en met zaterdag tussen 10:00 – 17:00 uur geopend. Dus ga zeker een kijkje nemen!