Soepel kleurt Korte Heuvel roze tijdens Roze Maandag

Op 20 juli om 12:00u rolt Soepel de roze loper uit op de Korte Heuvel in Tilburg om het 25-jarig jubileum van Stichting Roze Maandag 13 uur lang grandioos te vieren. De Korte Heuvel wordt die dag omgetoverd tot het grootste openlucht café van Nederland waar 6500 mensen volledig uit hun dak zullen gaan op diverse muzikale acts.

Gratis evenement

Het mooiste van alles is misschien nog wel dat dit evenement helemaal gratis is. Kunnen die bespaarde euro’s mooi opgemaakt worden in de grijpkraam op de
grootste kermis van Nederland. De hele dag wordt begeleid door verschillende muzikale acts zoals het foute uur met de nodige gayzingers. De uiteindelijk line-up wordt in de nabije toekomst bekend gemaakt maar ga er maar vanuit dat er een groot blik toffe festivalacts en feestdj’s wordt opengetrokken.

Roze zee

De Korte Heuvel zal 20 juli veranderen in een roze zee van mensen en dat is weer eens wat anders dan het oranje tijdens het WK. Normaal gesproken wordt de Korte Heuvel namelijk wel vaker gebruikt voor dergelijke feestelijke doeleinden. Het diverse aanbod van horecazaken zorgt ervoor dat iedereen op zijn wenken bediend wordt; jong, oud en iedereen die daar tussen zweeft, vermaakt zich altijd op de Korte Heuvel!

Vierde editie Soepel

Dit is het vierde evenement van Soepel en de organisatie heeft al meerdere malen bewezen dat ze een knallend feest neer kunnen zetten. Als het verleden enige indicatie is voor de toekomst dan belooft dit weer een bijzonder evenement te worden. Roze Maandag is al een hele beleving op zich maar Soepel zal er voor zorgen dat iedereen door een roze bril terug zal kijken naar het 25-jarig jubileum.

Iedereen is welkom bij de vierde editie van Soepel en kan het jubileum vieren onder het genot van een drankje en een dansje. Ruil de drukte van de kermis even in voor de gezellige bedrijvigheid op de Korte Heuvel, daar zijn immers ook genoeg knuffels te verkrijgen, maar dan gratis!

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Check hier attracties, het laatste nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg…de grootste online attractie!