Nieuws

softy's tilburg
Let op! Dit artikel is al 143 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Softy’s opent ijssalon aan de Oude Markt: softijs met bijzondere smaakcombinaties, sorbets en veel meer

Als je een echte Tilburgse ijsliefhebber bent, heb je ze misschien afgelopen zomer al eens op: de heerlijke softijsjes van Softy’s in de Spoorzone. Het concept staat sinds afgelopen zomer bekend om hun versgetapte softijsjes met te gekke smaken en vooral spannende smaakcombinaties. Goed nieuws: Softy’s opent medio april een gloednieuwe ijssalon middenin het centrum van Tilburg. 

De ijssalon opent op de hoek van de Oude Markt en de Heuvelstraat. Je kunt er terecht voor de softijsjes die je kent uit de Spoorzone. Daarnaast wordt het assortiment ook uitgebreid met sorbets en sundae-ijsjes.

Bijzondere smaken en combinaties

Softy’s staat natuurlijk bekend om de bijzondere smaakcombinaties. Denk aan softijs met bacon, eggs & cornflakes. Of wat te denken van een combinatie met bramen, rode biet en zoethout. Allemaal exotische smaakcombinaties die verrukkelijk zijn.

Ook met de sorbets en sundae-ijsjes kun je weer bijzondere smaken verwachten. Bijvoorbeeld sorbetijs van wortel, gember en yuzu. Of sundae ijsjes met kokos, mango en gepofte rijst. Maar ook de ‘veiligere’ smaken zijn straks te koop in de ijssalon.

Open in april

Momenteel zijn ze druk bezig met het aanpakken van het pand aan de Oude Markt. Ze hopen in april de deuren te kunnen openen. Toch kun je in Tilburg al eerder genieten van een lekker Softy’s ijsje.

De afhaallocatie van Softy’s in Spoorzone (bij horecazaak De Wagon) gaat namelijk op 12 maart weer open.

Meer informatie over Softy’s

Wil je meer informatie over de nieuwe vestiging aan de Oude Markt en de opening? Zorg dan dat je ze volgt via Instagram. Hier blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.