Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2131 dagen oud en wellicht niet meer relevant

SolidHealth begint gelijk groot door overname Health Factory

De eigenaren van SolidHealth Voeding, Lifestyle en Beweging dachten een maand geleden nog dat ze in september 2015 klein van start zouden gaan in de Reeshof met een eigen SolidHealth Lifestylecenter. Maar soms komen er dingen op je pad waardoor alles in één keer verandert.

Op het juiste moment

Op het moment dat SolidHealth bezig was om in de Reeshof een eigen Lifestylecenter te starten, nam Minke Smulders Kurvers (de oprichtster van de Health Factory Koolhoven) de beslissing dat ze wilde gaan stoppen met haar bedrijf en zocht ze naar de juiste overname partner. Zoals de bedrijfsnamen al een beetje doen vermoeden, klikte het al tijdens het eerste contact tussen SolidHealth en Health Factory. Beide bedrijven bleken een gezamenlijke visie te hebben op gezondheid: “Werken aan de mooiste versie van jezelf omdat iedereen een gezond, fit en slank leven verdient!”

De overname door SolidHealth van de sportende leden, de sportactiviteiten en het sportmateriaal was na dit eerste gesprek direct een feit. Dit kwam doordat het vanuit beide partijen goed voelde om deze stap samen te zetten. Voor Minke is het het belangrijkste dat haar klanten verder kunnen met alle activiteiten binnen een bedrijf waar ook persoonlijke begeleiding  en -coaching centraal staan. Die mogelijkheid werd in Solid Health gevonden.

SolidHealth

SolidHealth is al sinds 2009 een bekende naam in Tilburg en omgeving als het gaat om professionele voeding-, lifestyle en bewegingscoaching. Door de overname van Health Factory Koolhoven per september 2015 biedt SolidHealth, naast de al aanwezige Infraroodtraining, training in warmtecabines en Ladies Only: vrouwensport  en -fitness alle klanten de mogelijkheid ook deel te nemen aan Small Group Training, zoals deze werden aangeboden door Health Factory Koolhoven, nog aangevuld met Personal Training.

SolidHealth Lifestylecenter Reeshof opent haar deuren eind september met een vestiging aan de Warmondstraat, tegenover station Reeshof. In dit pand van bijna 400 m² biedt SolidHealth naast Voeding, Lifestyle en diverse sportmogelijkheden ,onder andere Osteopathie door Osteo Jacobs en psychosomatische fysiotherapie, mindfulness en massages door Doelgericht Fysiotherapie.

Praktische informatie

Om de overname voor de huidige sportende leden van de Koolhoven Health Factory zo soepel mogelijk te laten verlopen, zal SolidHealth per 1 september tijdelijk intrekken in het huidige pand van Health Factory Koolhoven aan de Vlijmenstraat.

Uiteraard blijft iedereen ook van harte welkom in de SolidHealth praktijken in de Drieburcht in Tilburg Noord,  bij Huisartsenpraktijk Binnenstad aan de Spoorlaan, bij SMC/T Kwadraat en Sportscare in Haaren.