Solliciteren onder het genot van een burger: het Sollicitatie Menu van McDonald’s is terug

het Sollicitatie Menu

Dit weekend biedt McDonald’s Tilburg Centrum een wel heel bijzonder menu aan: het Sollicitatie Menu. Wanneer je dit menu bestelt, krijg je niet alleen een lekkere burger voorgeschoteld, maar kun je ook direct de manager spreken over een mogelijke (bij)baan als crewlid. Je kunt dus letterlijk even de sfeer van McDonald’s komen proeven!

Peter van den Dungen, Franchisenemer van McDonald’s Tilburg Centrum, staat klaar om de sollicitanten te verwelkomen: “We kijken er ontzettend naar uit om in het weekend van 6 en 7 april sollicitanten het Sollicitatie Menu aan te bieden. Op deze unieke manier kunnen we belangstellenden laten zien dat het werk als Crewlid niet alleen leuk, flexibel en afwisselend is, maar dat je hier ook ervaring mee opdoet, waarmee je jouw CV echt verrijkt. Mijn team en ik nodigen iedereen dan ook van harte uit om te komen proeven!”

Het Sollicitatie Menu

Met meer dan 20.000 werknemers is McDonald’s de grootste horecawerkgever in heel Nederland. De crewleden ontvangen wekelijks miljoenen gasten in de 247 verschillende restaurants die Nederland rijk is. Door de snelle groei van McDonald’s in Nederland en door de introductie van nieuwe services is er extra versterking nodig. Om de drempel zo laag mogelijk te maken voor mensen om te solliciteren, biedt McDonald’s Tilburg Centrum het Sollicitatie Menu aan.

Vorig jaar bleek het speciale menu al een succes: “Ik ben vorig jaar in dienst gekomen via het Sollicitatie Menu en ben blij dat McDonald’s dit nu weer doet,” vertelt een van de medewerkers. “Ik krijg veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen met cursussen en opleidingen. Ik raad iedereen dan ook aan om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken, het is namelijk heel makkelijk én leuk om op deze manier te solliciteren!”.

Je kunt het Sollicitatie Menu gratis bestellen op zaterdag 6 april en zondag 7 april tussen 12.00 en 17.00 uur. Bekijk voor meer informatie het Facebookevent.