Solvid Ondernemen biedt gratis adviesgesprek aan ondernemers rondom coronacrisis

Solvid

Solvid Ondernemen biedt gratis adviesgesprekken. Dit doen zij om te bepalen welke ondernemersregeling jouw bedrijf gaat helpen in de huidige coronacrisis. Daarnaast adviseren ze hoe je als onderneming nu juist weet in te spelen op kansen. 

Solvid gaat op een creatieve manier om met de huidige coronacrisis. Deze Tilburgse onderneming richt zich liever op alle kansen die er momenteel liggen voor ondernemers. Zij denken samen met de klant liever in oplossingen dan in problemen. Iedere ondernemer kan daarom nu gratis en digitaal terecht bij Solvid om uit te zoeken welke landelijke en lokale noodmaatregelen het beste bij ze passen en te zien waar de kansen liggen in deze moeilijke tijd.

Ondernemen en het corona virus

Vooral de kleine en lokale ondernemers lijden momenteel enorm onder het COVID-19 virus wat zich momenteel verspreid over de hele wereld. Het is geen nieuws dat bijvoorbeeld horeca zijn gesloten en momenteel alleen nog open zijn voor afhalen of thuisbezorgen. Maar ook de reisbranche en freelancer wordt hard geraakt. Voor de Nederlandse ondernemer is dit een harde klap.

Financiële noodmaatregelen

Een aantal dagen geleden heeft onze minister president daarom aangekondigd de ondernemer financiële hulp te gaan aanbieden. Zowel op landelijk als lokaal niveau zijn er noodmaatregelen beschikbaar waar de diverse ondernemingen van ons land gebruik van kunnen gaan maken.

De diverse mogelijkheden

Als ondernemer kun je nu bijvoorbeeld een WW-uitkering aanvragen, een verruimingskrediet, de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting verlaat betalen en creatief omgaan met de omzetbelasting. Daarnaast bieden gemeentes ook de mogelijkheid om een BBZ-regeling aan te vragen.

Inspelen op kansen

Solvid kan begrijpen dat het niet direct duidelijk is welk krediet het beste past bij jouw bedrijf en biedt daarom hulp. Tijdens een gratis digitaal adviesgesprek adviseren ze je wat jij het beste kunt doen. Zowel op het gebied van een noodmaatregel als het zien van kansen. Zo kan Solvid creatief meedenken hoe jij toch een succesvol bedrijf kunt blijven runnen en je klanten kunt blijven bedienen.

Meer uitleg hierover geeft Solvid in haar eigen video.