Søstrene Grene, Nelson schoenen en horecazaak Bam! openen in de Tilburgse binnenstad

sostrene grene tilburg

De transformatie van de Emmapassage en de Frederikstraat in hartje Tilburg is aangekomen in de laatste fase. De afgelopen periode is er veel voortgang geboekt met de nieuwbouw van winkelruimten, woontorens en de aanleg van het openbaar gebied. De zichtbare kwaliteitsslag die gemaakt wordt werpt tegelijk zijn vruchten af in de verhuur. Zo heeft Wereldhave recent drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor nieuwe locaties in de Emmapassage en de Frederikstraat, met de sterke retailformules Søstrene Grene en Nelson en met lokale horecaondernemer Bam!.

Eigenaar Wereldhave is verheugd met de nieuwe partners in Tilburg: “Deze nieuwe samenwerkingen met Søstrene Grene, Nelson en Bam! onderschrijven de kracht van Tilburg als winkelstad. De sterke merken passen perfect in onze strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven geven onze bezoekers weer een extra reden voor een bezoek aan hartje Tilburg,” aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager.

Søstrene Grene

Søstrene Grene, opgericht in 1973 opgericht door Anna en Clara Grene, is een unieke Deense lifestyle-winkel vol inspiratie en producten voor in en om het huis. Elke Søstrene Grene winkel is ontworpen om klanten een rustpunt te geven in hun drukke leven, terwijl ze in het labyrint tussen de schappen zoeken naar nieuwe pareltjes. De nieuwe Søstrene Grene in Tilburg huurt een winkel van 468 m². Uniek voor deze samenwerking is het feit dat dit de eerste overeenkomst is tussen Søstrene Grene en Wereldhave in Nederland.

Bam!

Horecazaak Bam! wordt gerund door lokale Tilburgse ondernemers en is hét nieuwe adres in de binnenstad voor een ambachtelijk en lekker ontbijt, lunch of borrel. Bam! is gelegen aan het nieuwe horecaplein ‘Hendrikhof’ in de Emmapassage op een oppervlakte van circa 150 m².

Nelson schoenen

Nelson schoenen, één van de grootste schoenretailers van Nederland, opent een complete Premium store van circa 400 m² in de Emmapassage. Deze nieuwste Nelson wordt uitgevoerd in het laatste winkelconcept en biedt een compleet assortiment van dames, heren en kinderschoenen en accessoires.

Nog dit jaar open

De drie zaken die in dit artikel worden genoemd, gaan hoogstwaarschijnlijk in het vierde kwartaal van dit jaar open.