Sound of Music de Musical komt met extra shows

Na de première regende het sterren voor de musical The Sound of Music van Albert Verlinde Entertainment. Publiek en media waren het erover eens: vijftig jaar nadat de film uitkwam, is The Sound of Music nog steeds een topmusical. Vanwege het grote succes heeft Theaters Tilburg de musical na twee uitverkochte avonden in november, bijgeboekt op 17 en 18 mei 2015. Kaartverkoop is reeds gestart.

Het overweldigende succes leverde in Tilburg al twee volle zalen op eind november. Reden genoeg om in gesprek te gaan met Albert Verlinde Entertainment, en te zien of we de klassieker gewoon nóg een keer konden boeken. Dat is gelukt! Op zondag 17 mei en maandag 18 mei komt cast en crew nog een keer terug naar Tilburg, om opnieuw een fantastische show neer te zetten voor het publiek.

De cast bestaat onder andere uit Anouk Maas (Flashdance) als Maria en Maaike Widdershoven als Moeder Overste. Maar ook Tony Neef, Vajèn van den Bosch, Cindy Bell en Ad Knippels zullen op het podium schitteren. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do re mi en Edelweiss maken The Sound of Music een niet te missen klassieker.

Verkoopinformatie The Sound of Music speelt op zondag 17 en maandag 18 mei 2015 om 19:30 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 39 | € 35 | € 24 (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.