Spaanse sportretailer Sprinter opent winkel in de Heuvelstraat

Sport- en vrijetijdswinkel Sprinter opent een winkel in de Tilburgse Heuvelstraat. De ramen van het grote pand in de Heuvelstraat – waar voorheen Bershka was gevestigd – zijn namelijk afgeplakt met grote aankondigingen van de Spaanse sportretailer. In Nederland vind je al winkels van het concept in onder andere Rotterdam, Amsterdam en Venlo. Het is overigens nog niet bekend wanneer de gloednieuwe Tilburgse winkel haar deuren opent. Lees snel verder.

Voor Tilburgers die weleens op vakantie gaan in Spanje, is Sprinter wellicht een bekende naam. De keten heeft namelijk ruim 100 winkels in Spanje. Sprinter heeft altijd al de ambitie gehad om het concept in meer landen uit te rollen, waaronder in Nederland. In 2021 openden ze dan ook de eerste winkel in Rotterdam. Ook werken ze samen met Perry Sport.

Ontmoetingsplek voor mensen met sportief leven

Sprinter is er voor mensen die hun drukke leven combineren met een sportieve lifestyle. Ze verkopen goede sneakers, accessoires en sportkleding om je sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Ook kun je er terecht voor toffe comfortabele outfits die je in het dagelijks leven kunt dragen. Oftewel: vrijetijdskleding, maar ook een mooi assortiment op het gebied van hardlopen, fitness, voetbal, wintersport, tennis, wielrennen, hockey, padel en wandelen.

Ze verkopen dan ook diverse populaire A-merken. Denk aan Nike, Adidas, PUMA, The North Face, Fila, New Balance, ASICS, VANS, Converse en veel meer.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van de nieuwe Sprinter-winkel? Check dan vooral de webshop van het Spaanse bedrijf. Hier vind je al een groot gedeelte van het assortiment van Sprinter.