Spaar nu voor korting op kermisattracties bij Albert Heijn

Kermiskorting

Het is juli! En dat betekent dat de Tilburgse kermis steeds dichterbij komt. Nieuw dit jaar: sparen voor kermiskorting bij 21 Albert Heijn vestigingen. Vanaf 1 juli ontvang je spaarstickers bij geselecteerde producten. Bij een volle kaart (10 spaarpunten) ontvang je vervolgens een kermismuntje. Leuk om te weten: alle kermisattracties van de Tilburgse Kermis doen mee!

Het kermismuntje dat je ontvangt, is €1,- waard. Als je deze munt inlevert bij een attractie op de kermis, ontvang je dus €1,- korting op de toegangsprijs. Sparen kan nog tot de laatste dag van de kermis: 28 juli.

Vestigingen & producten

De spaaractie geldt niet alleen voor alle vestigingen in Tilburg, maar ook voor de Albert Heijn vestigingen in Goirle, Berkel-Enschot, Hilvarenbeek, Best, Drunen, Oirschot, Oisterwijk, St. Michielsgestel, Vught en Waalwijk. Zo kunnen ook bezoekers uit deze regio’s met korting naar de kermis.

De komende weken kun je bij de onderstaande producten voor extra kermiskorting sparen:

  • Week 27: Blue Band goede start en Blue Band halvarine
  • Week 28: diverse varianten van Lipton Ice Tea (0,5 liter)
  • Week 29: Unox knaks en Unox knaks mager (400 gram)
  • Week 30: Calvé pindakaas en Calvé pindakaas stukjes pinda (350 gram)

Albert Heijn partner Tilburgse Kermis

Albert Heijn is dit jaar partner van de Tilburgse Kermis. Naast de spaaractie, draagt de supermarkt ook bij aan onder andere de Badeendenrace. De Badeendenrace is sinds een aantal jaar een vast onderdeel van de Tilburgse Kermis. In de Piushaven racen duizenden badeenden naar de finish waarbij de opbrengst gaat naar Ronald McDonald.

Bij Albert Heijn kun je voor €5,- een badeend ‘adopteren’. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel, je maakt kans op mooie prijzen én jij mag een gratis ritje in het reuzenrad maken. Een win-win-win situatie dus!