Spaaractie voor de verenigingen in winkelcentrum Heyhoef

Heyhoef spaaractie tot en met 12 december 2009

Medio september is de aftrap geweest van de spaaractie voor verenigingen van winkelcentrum Heyhoef. Inmiddels kunnen de klanten van winkelcentrum kassabonnen van Heyhoef -winkeliers gaan sparen voor hun favoriete vereniging. Van de 35 deelnemers aan de Verenigingsmarkt hebben 30 deelnemers zich ingeschreven voor deze unieke spaaractie. De winkeliersvereniging heeft een bedrag van € 10.000 beschikbaar gesteld voor deze actie waarbij elke vereniging haar clubkas kan spekken. De 30 verenigingen zullen proberen om elk een zo hoog mogelijk bedrag aan kassabonnen bij elkaar te sparen tot en met zaterdag 12 december. Aan het eind van de actie worden alle bedragen van de verenigingen bij elkaar opgeteld en zal procentueel het bedrag van € 10.000 verdeeld worden onder de 30 deelnemers. Stel vereniging A heeft € 100.000 aan kassabonnen gespaard en in totaal is er 1 miljoen aan kassabonnen gespaard. Gezien het feit dat dit 10% is van het totale bedrag zal vereniging A 10% van € 10.000,00 uitgekeerd krijgen: € 1.000,00.  Op koopzondag 22 december zullen alle deelnemers worden uitgenodigd om hun geldprijs via een cheque in ontvangst te komen nemen. De deelnemende verenigingen zullen hun eigen PR campagne opstarten om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om kassabonnen van winkelcentrum Heyhoef te gaan sparen. De winkeliersvereniging steunt elke PR campagne met posters en een advertentie voor in het clubblad.

Tevens zal in het winkelcentrum de consument de mogelijkheid worden geboden om hun kassabon te kunnen deponeren in één van de 30 actiebussen die staan opgesteld bij slagerij Vermeer. Ook deze kassabonnen worden aan de verenigingen afgegeven en worden bij het totale bedrag opgeteld door de verenigingen. Er zullen een aantal keren tussenstanden worden getoond zowel bij Slagerij Vermeer via een grote poster alsook op de website. 

Kortom: winkelcentrum Heyhoef heeft een unieke spaaractie bedacht voor verenigingen om de clubkas te spekken. Dus iedereen die één van de deelnemende verenigingen een warm hart toedraagt, wordt bij deze opgeroepen om de Heyhoef kassabonnen te sparen en af te dragen bij hun favoriete vereniging. De volgende verenigingen doen mee waarbij een aantal zelfs reeds een doel hebben opgegeven wat ze met het geld willen gaan doen:

1. High Five Basketballclub
2. Radio Zendamateurs VRZA-P14RMB
3. T.R.B.-R.E.S.:  
Doel: Organisatie van een kamp aan het eind van het 75 jarig jubileumjaar ( 2009)
4. Tafeltennisvereniging TIOS ’51:
Doel: organiseren in 2010 van het jeugdkamp ( jaarlijks)
5. Scoutinggroep Celtica
6. SKY ( Schaatsvereniging voor Kunstrijden en IJsgala)
Doel: sparen voor de aanschaf van Theater Gordijnen voor hun ijsgala
7. Smartlappenkoor Effe Aanders
8. Korfbal Vereniging Tilburg
9. TWC Pijnenburg
10. Stichting Assistentiehond Nederland
Doel: opleiden van honden tot assistentiehond in te zetten met name voor mensen het een motorische beperking ( kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen)
11. Tilburgse InlinehockeyClub Tilburg Condors
12. Drumfanfare Volt
Doel: 70 jarig bestaan in 2011: reunie, taptoe en uniformering investeren in de opleiding van jonge muzikanten ( Volt Juniors)
13. R.K.T.V.V.
14. Canterra
15. KNV EHBO Afd. Tilburg Reeshof
16. H.S.C. Tilburg  ( Honk en Softbalvereniging)
Doel: tribune voor aan het jeugdveld
17. Dartcorner 2000
18. Jong Nederland Reeshof
Doel: vervangen van kampeermateriaal
19. Oudervereniging RK Basisschool De Wegwijzer
20. Sportclub ‘t Zand
Doel: speeltuin + aankleding clubhuis
21. TMHC Tilburg  (Mixed Hockeyclub)
22. Judoklub Tilburg
Doel: 60 jarig jubileum in 2010
23. LTC Bijstervelden
24. Volksdansvereniging Mie Katoen
Doel: onderhoud, herstel en vernieuwen van de kleding
25. Gymnastiek & Turnvereniging Turning Point Tilburg
Doel: aanschaf van evenwichtsbalk voor het damesturnen
26. RK Sportvereniging Kunst & Kracht
Doel: extra activiteiten organiseren voor de leden
27. Gymnastiek en Turnvereniging Dionysius
28. VrouwKindcentrum Even-naar
29. SV Reeshof
30. TC Heyhoef
Doel: stimuleren van de jeugd d.m.v. meer jeugdactiviteiten organiseren