SPAR opent twee winkels in de Tilburgse binnenstad en zoekt naar franchise-ondernemers

spar city tilburg

Ondernemers of potentiële ondernemers opgelet! In het derde kwartaal van 2022 opent er een SPAR city winkel in de Tilburgse Spoorzone. Om precies te zijn aan het Burgemeester Stekelenburgplein in de plint van woontoren De Brabander. Volgend jaar – waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2023 – opent er nog eens een vestiging van SPAR in de Nieuwlandstraat in het Tilburgse Dwaalgebied. SPAR is hiervoor op zoek naar ondernemers of potentiële ondernemers die één (of beide) vestiging(en) wil gaan runnen als franchise-ondernemer. Lees snel verder.

De formule SPAR – bekend als gemakswinkel – kent meerdere formats. SPAR city is één van deze formats, welke je veel in binnensteden door heel Nederland vindt. En binnenkort dus ook in Tilburg. Het concept staat bekend om gemak. Oftewel ingrediënten voor een snel ontbijt, gezonde lunch of snelle avondmaaltijd. Van versbelegde broodjes tot maaltijdsalades tot je dagelijkse boodschappen: je vindt het bij SPAR.

In de twee nieuwe winkels van SPAR komt ook een The Tosti Club module. Dat zorgt voor een mooi totaalconcept voor verschillende klanten die zich in de binnenstad bevinden om te werken, studeren, winkelen of wonen.

Franchise-ondernemers gezocht

De vrijheid van ondernemer zijn mét sterke ondersteuning vanuit het hoofdkantoor van SPAR. Zo maak je jouw winkel dé plek voor de beste winkelervaring met optimale omzet en een mooi rendement. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is deze kans misschien wel iets voor jou.

Wat je gaat doen? Op de winkelvloer spreek je met je medewerkers en klanten. Jij bent de ambassadeur van jouw winkel en zorgt voor een goedgevulde gemakswinkel met verse en kwalitatieve producten. Met een commercieel oog ben je voortdurend op zoek naar kansen. Vanuit SPAR word je op alle mogelijke fronten ondersteund. Van winkeloperatie tot marketing, van ICT tot winkelinrichting en van finance tot nog meer andere zaken. Dat is de kracht van franchise bij SPAR.

SPAR zoekt ondernemers die vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam zijn. Je bent in voor een uitdaging en vindt een zeker risico positief spannend. Heb jij de nodige ervaring met leidinggeven in de food retail, horeca of catering? Heb je de mogelijkheid om €25.000,- aan eigen vermogen in te leggen, een grote drive én de kwaliteit om een team van zo’n tien medewerk(st)ers te coachen en te begeleiden? Dan gaat SPAR graag het gesprek met je aan.

Check hieronder twee items met meer informatie over de twee te openen SPAR winkels en de voorwaarden om het gesprek aan te gaan als potentiële franchise-ondernemer.

De verhalen van andere franchise-ondernemers

Ben je benieuwd naar de verhalen van andere franchise-ondernemers van SPAR? Bekijk dan vooral onderstaande video’s.

Meer informatie

Heb je interesse om als franchise-ondernemer aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf? Check dan vooral deze website voor meer informatie. Mocht je nog meer informatie willen over de mogelijkheden als franchise-ondernemer bij SPAR. Check dan vooral ook deze brochure. 

Heb je vragen? Neem contact op met Raymond de Koning (adviseur werving & selectie) via r.de.koning@despar.nl of 06-83018260.