SPAR sluit zich aan als sponsor van de Tilburg Ten Miles

spar ten miles

SPAR heeft met Golazo Athletics een overeenkomst gesloten om als sponsor deel uit te maken van de Tilburg Ten Miles die dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 september zal worden gehouden. De van oorsprong Nederlandse gemakswinkel wordt naamdrager van de Cityrun, komt met een mini pop-up winkel bij het evenement en zorgt voor de catering van de vrijwilligers.

Gezondheid bereikbaar maken

Pim Dirckx, directeur operations, ziet uit naar de samenwerking. “Als SPAR vinden we het belangrijk om gezondheid bereikbaar te maken. Dat doen we onder andere door makkelijke gezondere keuzes aan te bieden in onze winkels en door deze samenwerking kunnen we mensen in beweging brengen.”

Hij voegt toe: “In Tilburg is SPAR al een gevestigde naam met een aantal winkels. In 2022 en 2023 komen daar nog twee SPAR city winkels bij, in de Spoorzone en in het Tilburgse Dwaalgebied, waardoor we de Tilburger nog beter kunnen voorzien van gemak.”

Geschikte sponsor voor de Cityrun

Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles, is verheugd over deze afspraak. “We waren al langer op zoek naar een geschikte sponsor voor de City Run, die bestaat uit een open wedstrijdloop over 5 kilometer voor jongeren tot en met 16 jaar en een trimloop over dezelfde afstand waar iedereen aan deel kan nemen. SPAR is een kwaliteitsmerk dat uitstekend past bij de ambities die wij hebben als grootste sportevenement in de regio Midden-Brabant.”

Het betekent een mooie aanvulling op onze sponsoren te weten CZ als titelsponsor, de gemeente Tilburg als subsidient en Rabobank, Fujifilm en de Wever als grotere sponsoren. Er wordt momenteel nog onderhandelt met een kandidaat voor de trimloop van 10 km. Uiteraard hoopt de organisatie van harte dat het evenement dat twee keer wegens de Corona maatregelen niet plaats vond, eind september de stad weer laat bruisen. Binnenkort kondigt de organisatie de start van de inschrijvingen aan.