Sparen voor kermiskorting: Albert Heijn nieuwe partner Tilburgse Kermis

albert heijn tilburgse kermis

Eind juli verandert Tilburg weer tien dagen lang in de grootste kermisstad van de Benelux. De Tilburgse Kermis is al een tijdje bezig met vernieuwen, dit doen ze samen met evenementen en partners. Dit jaar gaan ze een grote samenwerking aan met de Albert Heijn. En dat betekent: een grote kermisspaaractie bij 21 vestigingen in de regio. 

De kortingsactie

De kortingsspaaractie loopt vier weken lang, van de eerste week van juli tot aan de Tilburgse Kermis. Bij 21 Albert Heijn vestigingen in regio Tilburg krijg je spaarstickers bij geselecteerde producten. Bij een volle kaart krijg je een kermismuntje. Deze kun je inleveren bij kermisattracties voor korting. Leuk om te weten: alle kermisattracties van de Tilburgse Kermis doen mee!

Aftrap van de samenwerking

Kermiswethouder Erik de Ridder en supermarktmanager van AH XL Mario Rijvers gaven vrijdag 22 maart de aftrap voor de samenwerking. Volgens Erik de Ridder zorgt deze samenwerking ervoor dat nog meer Tilburgers van de kermis kunnen genieten. Albert Heijn was een logische keuze. “Net als de Tilburgse Kermis is de Albert Heijn ook een household name.” 

Badeendenrace

De Badeendenrace is sinds een aantal jaar een vast onderdeel van de Tilburgse Kermis. In de Piushaven racen duizenden badeenden naar de finish waarbij de opbrengst gaat naar Ronald Mac Donald. Ook hieraan levert Albert Heijn dit jaar een bijdrage. Zo staan er in de Tilburgse Albert Heijn winkel inzamelingsboxen voor Ronald Mac Donald en kun je XL badeenden adopteren voor €100,-.

Ook nieuw dit jaar

Eerder dit jaar werd ook al bekend gemaakt dat er een beach club komt tijdens de Tilburgse Kermis. Op de kop van de Heuvelring geniet je hier met je voeten in het zand van zomerse drankjes én de sfeer van de kermis. De club wordt 300 vierkante meter groot en bestaat uit verschillende beachbarren en overdekte zitplekken.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: