Sparen voor Tilburgse basisscholen bij Jumbo winkels

Klanten die tussen woensdag 4 november en dinsdag 8 december 2015 boodschappen doen bij één van de Jumbo winkels in Tilburg, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Alle zeven winkels in Tilburg doen mee aan deze actie. Voor de ‘Sparen voor je School’ actie stelt Jumbo onder de deelnemende basisscholen in Tilburg een budget van 35.000 euro beschikbaar.

Klanten van Jumbo ontvangen vanaf woensdag 28 oktober bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbo.com/sparenvoorjeschool kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 27 deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen

De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Zo spaart basisschool de Triangel voor een motoriekfiets en stelten. Basisschool Don Sarto gaat voor een leerzame rekenkist en een driewieler. Op deze manier weten de klanten van Jumbo waar zij met de spaarpunten aan bijdragen. In december wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf

De ‘Sparen voor je School’ actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.