Speciaal voor alle Tilburgers: weekend weg in eigen stad

Stadscamping Tilburg

In het weekend van 29 juni tot en met 1 juli opent Stadscamping Tilburg weer exclusief haar poorten voor Tilburgers. De camping wordt dan een weekend lang bewoond door alle mensen die de stad rijk is: van rasechte ‘Kruiken’ tot nieuwe Tilburgers, van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot senioren. De buurtcamping vindt dit jaar plaats op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD aan de Melis Stokestraat.

Foto: Facebook

Tilburgers afkomstig uit alle wijken: van de Reeshof en de Blaak tot Heijkant, Armhoef en Broekhoven. Je ontmoet ze allemaal, want met een pleerol onder de arm zijn we allemaal gelijk. De Buurtcamping staat voor verbinding. Door samen een camping te bouwen en activiteiten te houden, leren Tilburgers elkaar beter kennen in een ontspannen weekendje in eigen stad.

Stadscamping Tilburg

De stadscamping is al sinds 2014 actief op het voormalig Gend & Loos terrein in de Tilburgse Spoorzone. Momenteel wordt daar gewerkt aan het Spoorpark, waardoor de locatie voor 2018 verschoven is naar het NOAD terrein aan de Melis Stokestraat. Ben je benieuwd wat er allemaal aanwezig is op de camping en wat de campingregels precies zijn? Check dan even de website. De kaartverkoop is inmiddels ook van start gegaan. Ben je geïnteresseerd in een weekendje weg in eigen stad? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Benieuwd naar eerdere edities van Stadscamping Tilburg? Check dan de onderstaande video.