Special Olympics samenwerking De Rooi pannen en Bonheur Horeca Groep

De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep hadden zich afgelopen weekend verenigd om  de catering te verzorgen tijdens de Special Olympics Nationale Spelen. Dit bijzondere partnerschap heeft ervoor gezorgd dat er 9.000 lunches, 3.500 diners en 4.000 ontbijtjes werden bereid voor de sporters, coaches en vrijwilligers tijdens het weekend van de Nationale Spelen.

Bonheur Horeca Groep, met maar liefst negen horecalocaties in en rond Tilburg, is een bekende speler in de regio. De Rooi Pannen, als opleider in de horeca, vormden samen een perfecte match met elkaar om deze belangrijke taak op zich te nemen.

De Special Olympics Nationale Spelen hebben plaats gevonden op  14, 15 en 16 juni in Tilburg en Breda. Een goede maaltijd is essentieel voor sporters en met de betrokkenheid van De Rooi Pannen en Bonheur Horeca Groep werd hierin voorzien.

Een jaar geleden kwamen de stichting Special Olympics Nationale Spelen en Bonheur Horeca Groep met elkaar in contact om het cateringvraagstuk aan te pakken. Bonheur Horeca Groep, met een uitgesproken maatschappelijk karakter, was direct bereid om te helpen.

Nicky Foesenek, commercieel directeur van Bonheur Horeca Groep, benadrukt: “Bij Bonheur is een van de belangrijkste pijlers: Iedereen doet mee! Dit sluit perfect aan bij de Special Olympics. De samenwerking met De Rooi Pannen, dé opleider voor onze mensen, is een logische stap. Samen dragen we bij aan ECHT doen!”

Dick Nieuwenhuis, directeur van De Rooi Pannen Tilburg Horeca, voegt toe: “Vanuit de visie van De Rooi Pannen streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dit sluit naadloos aan bij de visie van de Special Olympics en de uitgangspunten van Bonheur Horeca Groep. Samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven is voor ons van groot belang.”

Niels Cannegieter, directeur van Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024, is verheugd over de samenwerking: “We zijn blij dat we twee krachtige partijen hebben verbonden om deze uitdagende klus aan te pakken! Goed en gezond eten is essentieel voor onze sporters. Bij Bonheur Horeca Groep hebben we een partner gevonden die dit in goede handen heeft. In combinatie met De Rooi Pannen kunnen we veel maaltijden ontwikkelen voor onze sporters en vrijwilligers!”

Over De Rooi Pannen

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.