Speciale app voor zilveren jubileum van Tilburg Culinair

TilburgCulinair

App-bouwer Appronto verzorgt ook dit jaar weer de app van Tilburg Culinair. Vorig jaar maakte Appronto ook al de populaire app van het lekkerste evenement van het jaar.

Dit jaar viert Tilburg Culinair haar zilveren jubileum. Reden genoeg dus om groots uit te pakken met bijvoorbeeld een vernieuwde app, met daarin alle deelnemende restaurants, hun gerechten, het programma en het laatste nieuws. De app is binnenkort weer voor iedereen beschikbaar.

Tilburg Culinair

Tijdens Tilburg Culinair zetten verschillende restaurateurs, diverse artiesten en de organisatie al hun creativiteit en gastvrijheid in om het Tilburgse publiek een onvergetelijke ervaring te bieden. Het zilveren jubileum van Tilburg Culinair vindt plaats van donderdag 24 tot en met zondag 27 september 2015 op het Tilburgse Willemsplein.

De toegang voor Tilburg Culinair is gratis. Het betaalmiddel voor de culinaire creaties zijn de Tilburgse Troskes. De prijzen van de gerechten variëren van één tot vier Troskes. Meer informatie is te vinden op www.tilburgculinair.nl.

Appronto Innovation Award

Tijdens de Soirée Culinair op de openingsdag van Tilburg Culinair komt het zakelijke en het aangename op een unieke manier samen. Appronto zal hier samen met haar relaties genieten van heerlijke wijnen, haute cuisine en een optreden van een bekende Nederlandse artiest met zijn voltallige band en de uitreiking van de Appronto Innovation Award.

De Appronto Innovation Award wordt uitgereikt aan een relatie van Appronto die haar business model/werkwijze op een innovatieve, gedurfde en succesvolle wijze heeft aangepast. De jury bestaat dit jaar uit: Jeroen ter Huurne, directeur Collin Crowdfund (winnaar 2014), Fedor Klinkenberg namens Mendix en als voorzitter Bas van der Horst, Managing Director Appronto. Kijk voor meer informatie over Appronto en de Appronto Innovation Award op www.appronto.nl.

Gratis wifi

Tot slot nog een ander technologisch nieuwtje over Tilburg Culinair. Tijdens deze spectaculaire én culinaire happening kun je gratis gebruik maken van de wifi-verbinding genaamd “Tilburg Culinair”. Dat is wel zo handig om de Culinair app te downloaden, het programma te checken, je favoriete gerecht te delen via Facebook en leukste foto’s te posten. Tweet smakelijk alvast!

Alvast in de sfeer komen?

Bekijk hier alvast een sfeerimpressie van Tilburg Culinair. Wil je echt in de sfeer komen? Bekijk dan het hele fotoalbum!