Specsavers Tilburg viert twintig jaar oog- en hoorzorg

Specsavers

Oog- en hoorzorgketen Specsavers bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. En daarom werden de winkels en winkeleigenaren van het eerste uur door heel het land in het zonnetje gezet. Zo ook opticien Remko van der Wal die sinds 2000 met veel plezier de Specsavers-winkel in Tilburg runt.

Op 17 september werden Remko en zijn team verrast met een klein feestje om de fijne samenwerking te bekronen. In de feestmaand september maken alle klanten ook nog eens kans om een leven lang gratis brillen te winnen.

Bijzondere momenten in winkel

De afgelopen 20 jaar heeft Specsavers Tilburg vele klanten kunnen helpen met hun oog- en hoorproblemen. “Een van de dingen die mij vooral is bijgebleven, zeker in de beginjaren, is de verbazing van klanten als ze hun bril kwamen ophalen. Ze konden voor veel minder geld net zo goed zien als met hun vorige, duurdere bril. Ook hoor ik regelmatig dat onze oogmetingen elke andere overtreft. Dat blijven mooie dingen om te horen,” zegt Remko van der Wal.

Al 20 jaar een vertrouwd gezicht

Remko is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in de de winkelstraat van Tilburg. Ze zitten sinds 2014 met de winkel op de Westermarkt en ze zijn nog steeds met hetzelfde team. “Ik merk dat onze klanten dat enorm waarderen. Wij herkennen hen en zij zien zelf ook steeds weer een vertrouwd gezicht. We proberen er elke dag weer met het team er een gezellige dag van te maken.”

Met veel plezier nog jaren door

Uiteraard hoopt Remko nog jaren met hetzelfde plezier én met het team zijn klanten te helpen in de winkel. “Toen ik 20 jaar geleden begon in het centrum van Tilburg waren we de derde of vierde Specsavers-winkel in Nederland. Nu zijn het er meer dan 140! We zijn in die jaren ontzettend gegroeid op het gebied van oogzorg met onder andere een ooggezondheidsonderzoek door een optometrist en natuurlijk de uitbreiding met hoorzorg. We staan niet stil. Daar wil ik nog heel lang bij horen!”

Maak kans op leven lang gratis brillen

Naast de winkeleigenaar en het personeel worden de klanten van Specsavers ook niet vergeten om het feestje mee te vieren. In de feestmaand september maakt namelijk iedere klant van Specsavers Tilburg Westermarkt bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een leven lang gratis brillen.