logo

Spectaculaire FUSION JAM in LocLoods tijdens Festival Mundial

Het belooft een spektakel te worden in de LocLoods op 28 en 29 juni, waar de eerste editie van FUSION JAM plaats vindt als onderdeel van Festival Mundial. De voormalige locomotiefloods in de Tilburgse Spoorzone is dan een weekend lang het decor voor gedurfde demonstraties en workshops van stedelijke avonturiers als freerunners, freestyle BMX-ers en slackliners.

De FUSION JAM biedt een unieke kijk in de wereld van freestyle sport en wordt een stedelijke speeltuin om de vingers bij af te likken. Op een obstakelparcours tonen de betere freerunners van Nederland hun creatieve en gedurfde moves van deze sterk in populariteit toenemende urban sport. Ze verzorgen behalve demo’s ook workshops aan ruim 60 man tegelijk. Over de gehele lengte van de hal komt een freestyle BMX parcours met hoge schansen en andere obstakels. Behalve BMX-ers kunnen ook stuntsteppers er terecht. Op de flatland BMX Area even verderop, staan juist geen obstakels, daar gaat het om het tonen van tricks met alleen je BMX fiets op de betonnen vloer van de grote hal. Die discipline laat zich vergelijken met breakdance, maar dan op wielen… Onderin de pilaren van de hal kunnen bezoekers laagdrempelig kennis maken met de nieuwe sport slackline, waarbij op een speciale spanband wordt gebalanceerd, een halve meter boven de grond. Tijdens de demo’s laat een team zien dat je zelfs spectaculaire truuks als salto’s kunt uithalen op een slackline. Het geheel wordt omlijst met opzwepende muziek.
Partners 
De FUSION JAM is een productie van Festival Mundial i.s.m. Magma Media. Partners zijn: Tilburg Fietst, Van de Wijgert Groep , Commit Freerunning, 040BMX, Slacktivity en ActBMX.

Eigen Risico

De FUSION JAM borgt de veiligheid van alle activiteiten zo goed mogelijk in samenwerking met onze partners. Echter deelname aan de activiteiten open voor publiek, gebeurt geheel op eigen risico.

Meer informatie

www.fusionjam.nl

Festival Mundial
Wanneer:
 27 – 28 – 29 juni
Waar: 
Spoorzone
Ticketsklik hier
Meer info: www.tilburg.com/bedrijf/festival-mundial of www.festivalmundial.nl 

Wil je weten hoe de sfeer is bij de Spoorzone tijdens Festival Mundial? Klik dan hier voor de leuke foto’s die Tilburg.com heeft gemaakt tijdens dit leuke evenement!