Werken bij een kinderopvang: kom speeddaten bij Kinderstad

Bij Kinderstad laten ze kinderen en medewerkers groeien naar de mooiste versie van zichzelf. Op 15, 21, 27 mei en/of 3 juni heb jij, als pedagogisch professional, de mogelijkheid om een nieuwe droombaan te vinden. Je kunt tijdens een speeddate op een laagdrempelige en gezellige manier kennismaken en binnenkijken op diverse kinderopvanglocaties. Zo kun je ontdekken of deze werkplek én Kinderstad als werkgever bij jou past.

Is er een match? Dan kan het zomaar zijn dat jij na de speeddate naar huis gaat met een baanvoorstel!

Proef de sfeer

Bekijk tijdens een speeddate de kinderopvanglocatie van binnen en buiten, proef de sfeer en maak kennis met toekomstige collega’s. Pas jij bijvoorbeeld heel goed bij een creatieve kinderopvanglocatie of ben je helemaal in je element in een groene omgeving? Kom het ontdekken!

Locaties speeddate

 • Kinderopvang Grote Beemd: Woensdag 15 mei 16:00 uur – 19:00 uur.
  Locatie: Dalemdreef 29F in Tilburg (Reeshof)
 • Kinderopvang Vrijmoet: Dinsdag 21 mei 16:00 uur – 19:00 uur.
  Locatie: Breskensstraat 11 in Tilburg (Reeshof)
 • Kindercampus Oculus: Maandag 27 mei 16:00 uur – 19:00 uur.
  Locatie: St. Willebrordplein 6 in Tilburg (Centrum)
 • Kinderopvang Huibeven: Maandag 3 juni 16:00 uur – 19:00 uur.
  Locatie: Glimmenstraat 3 in Tilburg (Reeshof)

Voor wie?

Iedereen is welkom! Of je nu al werkzaam bent in de kinderopvang, talenten hebt die je op de bso kan inzetten of (bijna af-) studeert aan een relevante opleiding: ze ontmoeten je heel graag!

Aanmelden?

Wil jij als pedagogisch professional dromen van kinderen laten uitkomen? Meld je gratis aan via deze website of stuur een whatsapp met je naam en voorkeur locatie(s) naar 06 – 83 04 03 75.

Over Kinderstad

Kinderstad is één organisatie voor kinderopvang én basisonderwijs in Tilburg en omgeving. Met 14 kinderopvanglocaties en 16 openbare basisscholen biedt Kinderstad een doorlopende ontwikkeling voor kinderen van 0-13 jaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en investeren in goede kinderopvang en goed onderwijs voor ieder kind.