Speel binnenkort de Tilburgse editie van Monopoly

monopoly Tilburg

Altijd al je eigen straat willen kopen bij een spelletje monopoly? Binnenkort kan het! Er komt namelijk een Tilburgse variant van Monopoly.

Het gehele spel is in Tilburgse stijl. Bekende straten, pleinen en bedrijven zullen hierin verwerkt worden. Zo komen in ieder geval de Heuvelstraat en de Oude Markt terug in het spel. Ook het Vincent van Gogh tekenlokaal, de Tilburgse Kermis en poppodium 013 zullen onderdeel worden van het spel. Of je met Kruikenmunten en Philipmunten kunt betalen is onbekend.

Monopoly Tilburg

Op 23 maart overhandigde Mr. Monopoly het eerste symbolische exemplaar aan Marc Meeuwis, directeur Citymarketing Tilburg, als start van dit bijzondere project. De lancering vond plaats in Café Karel.

Tilburgers zelf hebben ook een rol in de samenstelling van de inhoud van het spel. Zij kunnen via de Facebookpagina suggesties aandragen van straten die niet in het spel mogen ontbreken. De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Eind mei is het spel exclusief verkrijgbaar bij de vier Tilburgse filialen van supermarktketen PLUS. Wie weet vind je jouw straat wel terug op het nieuwe bordspel. Nog eventjes wachten dus!

Steden als Roosendaal, Breda en Eindhoven hebben al een eigen variant van Monopoly. Nu is ook Tilburg aan de beurt!