Nieuws

Let op! Dit artikel is al 149 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Speelgoedwinkel Intertoys XL Aabe schenkt cadeaus aan kinderen in armoede

Juist in deze tijd wil je ook anderen helpen en ervoor zorgen dat zij fijne feestdagen beleven. Met deze gedachte in het achterhoofd kwam speelgoedondernemer Harry Broers op het hartverwarmende idee om kinderen in armoede te verrassen met cadeautjes uit zijn Intertoys XL winkel.

De winkel in de Aabe-fabriek puilt uit met duizenden (bord)spellen, games, puzzels en 1.000 vierkante meter aan speelgoed. Na de verbouwing in september was Harry klaar voor de feestdagen. Met extra brede looppaden, snelkassa’s en technische snufjes wist hij een veilige coronaproof winkelomgeving te creëren. Door de verplichte winkelsluiting, ging de winkel al snel over tot online bestellen. Voor het gratis thuisbezorgen van de pakketjes worden collega´s,  familie en nu zelfs ook zijn vrienden ingeschakeld.

ThuisbeZorro´s

Het verrassen en blij maken van anderen zit Harry in het bloed. Toch wilde de gedreven ondernemer nog meer doen om anderen een lach op het gezicht te bezorgen. Samen met zijn carnavalsvriendengroep de ThuisbeZorro´s kwam hij op het idee om kinderen in armoede te verrassen met een leuk cadeau. Een volle pallet staat klaar voor Stichting Het vierde Geschenk, een stichting die zich inzet voor kinderen die het minder goed hebben. “Ik hoop dat de Thuisbezorro’s het druk gaan krijgen. Want hoe meer mensen bij ons bestellen via Facebook, hoe meer cadeautjes ik doneer”, zegt de ondernemer trots.

Bekijk hier de video van Intertoys XL Aabe en de ThuisbeZorro's
Bekijk hier de video van Intertoys XL Aabe en de ThuisbeZorro’s