Speelland Beekse Bergen Big Five met Dirk Scheele

Speelland Beekse Bergen bestaat dit jaar 50 jaar. Om het jubileumjaar te vieren worden er naast speel- en waterpret super leuke zomeractiviteiten op het terrein georganiseerd. Zo kan de bezoeker zich meten met de Big Five, de vijf populairste dieren uit Afrika en is er elke zondag een optreden! Deze zondag staat Dirk Scheele op het programma.

Dirk Scheele ‘Zomerpopconcert’

Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen. Het optreden staat tussen 15.00 uur en 17.00 uur gepland.

Zomer Big Five

Zo snel als een leeuw; Klimmen als een luipaard; Zo sterk als een buffel; Zo slim als een olifant; Zo stoer als een neushoorn; een opsomming van de spellen waarmee de bezoeker zich kan meten met de populairste Afrikaanse dieren. Bij deelname aan alle spellen wordt er een echt Rangerdiploma uitgereikt.

Meer informatie is te vinden op www.speelland.nl.