Spelletjes spelen, stad ontdekken en meer: groene Taskes duiken op in het Tilburgse straatbeeld

Sinds kort duiken er in de binnenstad op meerdere plekken groene tasjes op. Misschien zijn ze je nog niet opgevallen, maar als je goed zoekt vind je ze wel. Dit zijn Taskes! Zo’n Taske neemt je mee op tour door Tilburg en zit vol met leuke opdrachten en spellen om de stad beter te leren kennen. Ga er op uit met je partner, vrienden, collega’s of met je familie en ontdek meer over Taske, elkaar en natuurlijk de stad!

Stadstour

Een Taske is meer dan alleen een felgroene tas. In de tas zitten enveloppen die jou en je partner, vrienden, collega’s of familieleden een tour door de stad geven. Wie zegt dat Tilburg een lelijke stad is, is nog nooit met een Taske door de stad getrokken. Met de groene tas kom je langs de mooiste pareltjes van de buurt, en dat terwijl je leuke opdrachten en spellen uitvoert. Ook kom je door unieke omgevingen van de stad, denk aan de Spoorzone, Piushaven en het Dwaalgebied. Tijdens de tour probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen door de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Je kennis over de stad wordt flink getest!

Hapje en drankje

Behalve de route, de opdrachten en spellen, zit er in ieder Taske per persoon een lekker drankje. Hierin heeft men de keuze tussen een lekker lokaal biertje van LOC Brewery of een verfrissende seltzer van PYKE. Als je liever alcoholvrij drinkt kun je ook een organic ice tea of een flesje water kiezen. Verder vind je een lekkernij om tijdens de tour uit te rusten op een Tilburgs bènkske. Aan het einde van de tour vind je in de tas ook nog een bonus. Wat het is blijft nog even geheim, maar Taske trakteert!

Taske

Taske kopen

Ben jij bereid om je kennis over Tilburg te testen? Schaf dan zeker een Taske aan. Voor €12,50 per persoon heb je al een groen tasje en kun je op avontuur door de stad. De Taskes zijn online te koop via de website van Taske.