Spetterend 2010 in met Vorstelijck in het MIDI theater!

Het MIDI theater is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Echter alleen maar negatieve publiciteit over de budgetten. Nu is het tijd voor een positief bericht omtrent het MIDI theater!

Nieuwjaar is de dag waarop het begin van het nieuwe jaar wordt gevierd. We kijken  kritisch terug op de afgelopen 12 maanden en wagen ons, al proostend met een glas Champagne, aan enkele “goede” voornemens. Voornemens die uiteraard pas ingaan nadat je het nieuwe jaar op gepaste wijze hebt ingeluid.

Maar waar ga je met vrienden heen op zo’n avond?! Waar vind je een spetterend feest met de juiste ambiance, een unieke locatie met zowel ruimte om te dansen als om lekker met vrienden te borrelen, te gekke live muziek, goede deejays en verrassende acts? De bestaande nieuwjaarsfeesten hebben veel weg van een gewone, reguliere stapavond.

Vijf goede vrienden (Bjorn Remijn, Daan Janssen, Martijn Coehorst, Stijn van Dijck, Willem Verhoof) besloten dat het tijd was voor iets nieuws, staken de koppen bij elkaar en Vorstelijck 2009 was “geboren”. Alle creativiteit werd uit de kast getrokken en er ontstond een zeer ambitieus plan. Het moest een feest worden “voor vrienden, door vrienden”, anders dan anders en zonder enige commerciële insteek. Zoiets is alleen mogelijk als er mensen geloven in het concept en bereid zijn het te steunen.

In de NWE Vorst werd een schitterende locatie gevonden. Een locatie midden in het centrum van Tilburg, voldoende ruimte en de mogelijkheid om alle plannen werkelijkheid te laten worden. Het feest moest laagdrempelig zijn en toch een vleugje glamour uitstralen. Er moest een swingende band, een aantal goede deejays, een champagne- en cocktailbar komen en de aankleding moest Vorstelijck dat unieke tintje geven. Het resultaat was verbluffend. In amper drie weken waren alle toegangskaarten uitverkocht en de aankleding overtrof alle verwachtingen.

Een fraai verlichte gevel, 2 vuurkorven met rozemarijn langs een rode loper deden de straat lekker ruiken. Een toren van gevulde Champagneglazen prijkte bij binnenkomst. Alles om de gasten een warm welkom te geven. Op de “Saturday Night Fever vloer” kon men dansend het nieuwe jaar in terwijl men ook rustig kon genieten van een drankje in de loungebar. In de vroege ochtend werd de nacht afgesloten met een uitgebreid ontbijtbuffet. De perfecte start van 2009!

Het jaar 2009 vorderde en in oktober was iedereen het erover eens dat Vorstelijck een vervolg moest krijgen. De 1ste editie werd kritisch onder de loep genomen en zou als blauwdruk voor Vorstelijck 2010 fungeren. De zoektocht naar een nieuwe locatie kon beginnen.

Iedereen kent het omstreden MIDI Theater aan de Heuvelring te Tilburg. De negatieve sluier die over het theater hangt, zonder dat mensen ooit de kans gekregen hebben de geweldige ambiance te proeven, werd meteen gezien als een geweldige uitdaging. Het theater biedt alles wat nodig is om Vorstelijck 2009 te overtreffen. Een locatie in het hart van de stad. Mysterieus voor het grote publiek en op geen enkele manier te vergelijken met andere uitgaansgelegenheden. Drie verschillende ruimtes waardoor de ideale combinatie tussen dans, borrelen en loungen kan worden gecreëerd. Maar vooral alle vrijheid voor de organisatie om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Met trots wordt Vorstelijck 2010 in het MIDI Theater gepresenteerd. Ga spetterend het nieuwe jaar in met vijf deejays zoals: Jordy Lishious en Maurice Delgado. Een swingend optreden verzorgd door de band Brand New Randy featuring Claudia Wagenmakers. Verrassende acts gegeven door een achtkoppig animatieteam, een welkomstdrankje bij binnenkomst, een wervelende lichtshow en dit alles gehuld in een Vorstelijcke sfeer. Voor aanvullende informatie: www.vorstelijck.com

Vorstelijck 2010, “voor vrienden, door vrienden”!