Splinterfest II editie in Hall of Fame

Op vrijdag 19 december opent cultuurfabriek Hall of Fame om 20.30 uur haar deuren voor Splinterfest II. Twee Jaar geleden organiseerde Splinter met Roxxity in de Hall of Fame een eerste succesvolle editie van Splinterfest. 350 Bezoekers zagen daar onder meer STRAX, YAMA en GILO hun muzikale kunsten etaleren. De reacties waren lovend. Aan Splinter om dat deze editie te evenaren. Aan het programma zal het in ieder geval niet liggen!

Deze keer zijn de Belgische trashgrootheden van BLIKSEM gestrikt als special guest. Zij stonden op vele internationale podia en onlangs nog in het voorprogramma van ANTHRAX. Ze hebben net een nieuwe video af en werken aan een nieuw album. Aan hen de eer om deze editie het verhaaltje met het nodige metalen geweld uit te blazen.Verder zal Hans Timmermans (Buidha Building/ Kollab) het foyerprogramma verzorgen met een aantal gastmuzikanten. Timmermans, al jaren een bekende in de muzikantenland, combineert voor deze show techno, noise en gitaren.

Tot nu toe en de nabije toekomst;

Splinter heeft de afgelopen 2 jaar een tiental Splintershows in het hele land georganiseerd met deelnemende bands, waaronder Chigurh en Bubba’s Gun, die ook op Splinterfest II staan. Eerder werkte Splinter al met special guest R.O.T.S. een internationaal gelegenheidsgezelschap, aangevoerd door Ruud Borgers. Zij worden de laatste jaren regelmatig ingevlogen als support voor de Golden Earring. Ook niet de minste dus! Begin 2015 staat er een Splintershow gepland in de XINIX in Nieuwendijk. Voor verdere informatie daarover en volgende shows check de facebookpagina; www.facebook.com/SplinterFest.

De line up van Splinterfest II ziet er als volgt uit;

> Chigurh
> Bubba’s Gun
> Hans Timmermans
> BLIKSEM