Spoorpark LIVE keert terug en maakt eerste headliners bekend

spoorpark live

De eerste 12 namen van de tweede editie van Spoorpark LIVE zijn bekend. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni spelen onder meer DI-RECT, Son Mieux, Joost, Froukje en S10 op de twee podia van Spoorpark LIVE. Meer namen worden snel bekendgemaakt. De eerste kaarten voor het festival vliegen vanaf dinsdag 17 januari 19:00 uur over de toonbank.

Na een gedenkwaardig debuut in 2022 staat Spoorpark LIVE voor editie nummer twee op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Locatie is wederom het prachtige Spoorpark in hartje Tilburg. De eerste namen van het festival zijn vandaag bekendgemaakt. Ook dit jaar gaat het festival voor een mix van de grootste namen én talenten van eigen bodem. Op het programma tot nu toe: DI-RECT, Son Mieux, Joost, Froukje, S10, DeWolff & Dawn Brothers present Double Cream, Prins S en de Geit, Claude, Elephant, Banji, Fiep en Fleur.

Nieuwe traditie geboren

Driemaal is scheepsrecht, was vorig jaar het gezegde rondom Spoorpark LIVE. Na twee afgelaste edities in verband met de pandemie vond het splinternieuwe popfestival vorig jaar voor het eerst plaatst. Met het prachtige groene Spoorpark als decor en artiesten als Kensington, Krezip, Danny Vera en Davina Michelle werd een nieuwe traditie geboren. Tilburg liep massaal uit om kennis te maken met dit nieuwe popfestival.

Deze eerste editie was een groot succes met meer dan 15.000 bezoekers verdeeld over het weekend. De organisatie (This is Live Group) en het Spoorpark zijn vastberaden om in 2023 opnieuw een prachtig weekend te organiseren. Met de aankondiging van de eerste namen is het startschot gegeven en de organisatie verzekert: ‘Dit is pas het begin’.

Kaarverkoop start op dinsdag 17 januari

In de voorbije weken schreven bezoekers zich massaal in voor de ‘Loyalty Sale’ voor Spoorpark LIVE 2023. Hiermee kopen bezoekers zolang de voorraad strekt vanaf dinsdag 17 januari om 19:00 uur kaarten met een korting tot €12,-. Inschrijven voor de Loyalty Sale kan alleen vandaag nog via deze website. Wie naast de Loyalty tickets grijpt hoeft niet te treuren. Op dinsdag 24 januari om 19:00 uur start de reguliere kaartverkoop van het festival.

Meer informatie

Wil je meer weten over het festival? Check dan snel de website en volg het festival via Facebook en Instagram.

Foto’s van vorig jaar bekijken? Dat kan in de fotoalbums op onze website.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)