Spoorpark LIVE, Toffe Tuinen Route & meer: dit zijn de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

Ben jij plannen aan het maken voor het weekend? We zetten de leukste uittips in de regio Tilburg wederom voor je op een rijtje. Want er is weer van alles te doen in de stad. Wat allemaal? Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Spoorpark LIVE

Op zaterdag en zondag treden de grootste artiesten van Nederland op in het Spoorpark. Denk aan namen als Kensington, Danny Vera, Suzan & Freek, Davina Michelle, DI-RECT en vele anderen. Spoorpark LIVE staat namelijk op het programma. Er zijn nog kaarten.

Ontdek O.N.S. Stappegoor

Op zondag presenteren verschillende ondernemers uit het gebied Stappegoor zich tussen 13:00 – 17:00 uur. Er zijn trainingen van de ijshockeybond, is een speurtocht bij Stappegoor, je kunt gratis squashen en er draait een dj. Ook zijn er springkussens en is er voor jong en oud genoeg te beleven.

Magazijnverkoop Bowls and Dishes

Wil je profiteren van dikke kortingen op de keuken- en woonaccessoires van Bowls and Dishes? Ze organiseren tot en met zaterdag een magazijnverkoop. Reserveer snel je tijdslot en neem een kijkje.

Toffe Tuinen Route

Zaterdag en zondag kun je in de regio Tilburg meer dan 40 toffe tuinen en pareltjes bezoeken. Van grote buurtpluktuinen tot creatieve stadstuinen van bewoners, buurten of ondernemers.

Vaderdag

Op zondag is het Vaderdag. Ben jij op zoek naar cadeau-inspiratie of leuke uitjes om met je vader te doen? Wij geven je wat tips.

Meer leuke uittips

Vrijdag 17 juni 2022

Zaterdag 18 juni 2022

Zondag 19 juni 2022

Meer informatie

Wil je meer leuke uittips? Of weten wat er de komende periode allemaal te doen is in de regio Tilburg? Check dan snel onze uit-agenda!