Spoorpark wordt gethematiseerd winterdorp met kerstkramen, activiteiten en veel meer komende winter!

Het Spoorpark is natuurlijk een fantastische plek om in het zonnetje te picknicken, te genieten van een groot festival of een stukje te wandelen. Maar ook komende winter is er van alles te doen. Het Spoorpark transformeert namelijk van 16 t/m 18 december 2022 tot De Wintertuin. Drie dagen lang kun je genieten van een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten en diverse kerstkramen. Lees snel verder. 

Waar je aan moet denken bij De Wintertuin? Denk aan een gezellige en knusse setting met onder andere kampvuurtjes, winterse activiteiten, een schirmbar, koek- en zopie, leuke spelletjes, een podium voor jong talent en uiteraard eet- en drinkkraampjes. De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de winter aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Het exacte programma wordt later bekendgemaakt.

Meer informatie over De Wintertuin

Zoals je leest, wordt het programma later bekendgemaakt. Wat we wel alvast kunnen verklappen is dat er een groot I Love Silent Disco Winterfestival wordt georganiseerd op vrijdag 16 december. Dit evenement duurt van 19:00 – 01:00 uur en de kaartverkoop start dinsdag 11 oktober om 19:00 uur.

Wanneer we meer weten over de verschillende programma onderdelen van De Wintertuin, dan vind je deze uiteraard terug in onze uit-agenda. 

Op de hoogte blijven? Volg De Wintertuin dan op Facebook.