Springen in het Spoorpark tijdens TilburgCastle

Springkasteel

Dit weekend wordt het Spoorpark omgetoverd tot een heus springparadijs. Op zondag 18 september kun je het kind in je naar boven halen tijdens TilburgCastle. Dit unieke sport- en spelevenement wordt georganiseerd door Avondje Uit en R-Newt samen met het nieuwe initiatief Quick Games. Lees snel verder voor meer informatie. 

TilburgCastle vindt plaats op zondag 18 september 2022 van 11:00 tot 17:30 uur. Het spectaculaire evenement is geïnspireerd door de Aziatische cultuur. Het is een mix van de Netflix serie Squid Game en het Japanse entertainmentprogramma Takeshi’s Castle. Van 11:00 tot 13:00 uur is het park beschikbaar voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Na aanmelding kun je vrij spelen in het park. Om 13:30 uur start het middagprogramma, waarin maximaal 20 teams in 10 rondes tegen elkaar zullen strijden. Ieder team gaat alle spellen langs en treft steeds een ander team. In de pauze van het middagprogramma kun je genieten van een traditionele Aziatische dansact. Deelname in de middag is vanaf 16 jaar.

Meer informatie

De aanmeldingen zijn nog steeds geopend. Je kunt je individueel en als team inschrijven. Als je je individueel aanmeldt, wordt je door de organisatie in een team ingedeeld. Een ticket kost €7,50 euro per persoon. De kosten per team zijn €25. Je schrijft in voor minimaal 4 en maximaal 6 personen (2 reserve). Aanmelden kan via deze pagina. Voor vragen of opmerkingen kun je een mailtje sturen naar Quick-games@outlook.com.