Sprinter opent dit weekend haar deuren in de Heuvelstraat met feestelijke opening

Na een flinke verbouwing is het op vrijdag 24 maart eindelijk zover. Dan opent de gloednieuwe winkel Sprinter haar deuren in de Heuvelstraat. De winkel met sport- en vrijetijdsmode opent in het pand waar voorheen de Bershka was gevestigd. Het pand stond lange tijd leeg, maar heeft nu dus weer een mooie invulling. Lees snel verder. 

Het groene lint wordt aanstaande vrijdag om 10:00 uur doorgeknipt. Vanaf dan is iedereen welkom om de winkel te bekijken en gezellig te komen shoppen. Maar er staan het hele weekend leuke activiteiten op het programma om de opening te vieren. Zo organiseert Sprinter op zaterdag 25 maart een HIIT workout bij The Line Boutique Gym in Tilburg. Deze workout wordt in samenwerking met Adidas en Sanne Stuurman georganiseerd. Ook in de winkel is het volop feest. Klanten kunnen al trappend hun eigen smoothie blenden op de smoothie bikes in de winkel. Ook maken klanten kans op een voucher van €200,- als ze meedoen aan de winactie bij de Sprinter Photobooth. Voor muziek is ook gezorgd. DJ Miss Brown komt namelijk plaatjes draaien.

Over Sprinter

Bij Sprinter Tilburg kun je terecht voor sport- en vrijetijdsmode. Ook verkopen ze accessoires en materialen voor het beoefenen van diverse sporten. Denk aan hardlopen, fitness, voetbal en wandelen. Ook als je op zoek bent naar goede spullen voor wintersport, wielrennen, tennis, hockey, padel en vele andere sporten, ben je bij Sprinter Tilburg aan het juiste adres.

De winkel heeft een breed assortiment aan toonaangevende sportmerken. Denk aan Adidas, Nike, PUMA, The North Face, Fila en Asics.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de nieuwe winkel? Check dan snel deze website.