Nieuws

beste terrassen
Let op! Dit artikel is al 145 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stadsbrouwerij 013 en Doloris genomineerd als één van de beste terrassen van Nederland: breng nu je stem uit!

Mooi nieuws voor Stadsbrouwerij 013 en Doloris. De twee zaken zijn door de vakjury van Misset Horeca genomineerd als één van de beste terrassen van Nederland. Daarnaast zijn ze ook genomineerd voor de publieksprijs. Jij kunt Stadsbrouwerij 013 of Doloris dus helpen dus je stem uit te brengen. Stemmen kan via deze website. 

Prachtig terras op de Piushaven

Dat Stadsbrouwerij 013 een prachtig terras heeft, kunnen wij beamen. Een aantal jaar geleden namen ze Partyboot de Albatros over. Stadsbrouwerij 013 verbouwde de boot grondig en zorgde ook voor een schitterend terras op de Piushaven. Het terras is prachtig ingericht en overdekt. Dit zorgt ervoor dat het ook bij minder weer heerlijk vertoeven is. Op het terras kun je terecht om de heerlijke bieren van de Stadsbrouwerij te proeven, lekker te lunchen, dineren of op het gemakje te borrelen.

Schitterende panoramaview over de stad

Ook Doloris heeft een schitterend terras. Vanaf de rooftopbar van Doloris heb je een panoramaview over de hele stad. Dit geeft een impuls aan je middag of avond. Zeker bij een mooie zonsondergang is het fantastisch bij Rooftopbar Doloris. Je kunt bij Doloris terecht voor lunch, diner en uiteraard de borrel. Doloris staat bekend om streetfood gerechten uit alle windstreken over de hele wereld die je lekker met je tafelgenoten kunt delen.

Meer informatie

In de regio zijn overigens meer terrassen genomineerd. Denk aan Eetcafé de Tijd en Groot Speijck in Oisterwijk. Ook Landgoed Bosch en Duin in Udenhout en Smaak Lokaal uit Rijen zijn genomineerd. Stemmen op je favoriete terras kan via deze website.