Stadsbrouwerij 013 lanceert nieuw bier binnen de Silk Road bierlijn: Imperial white ‘So far so good’

Stadsbrouwerij 013

Bierliefhebbers opgelet! Stadsbrouwerij 013 heeft de geliefde ‘Silk Road’ bierlijn uitgebreid met een nieuw biertje. Toegevoegd aan het assortiment is de imperial white, genaamd So far so good. Dit mooie bier is – zoals de rest van de Silk Road bieren – geïnspireerd op de handelsroute van China naar het westen. Eerder lanceerde Stadsbrouwerij 013 al drie bieren in deze lijn, nu vullen ze het assortiment aan met een nieuwe smaakbeleving.

De bierlijn Silk Road is geïnspireerd op de het gelijknamige treinspoor op de handelsroute. Eeuwenlang was deze route de belangrijkste verbinding tussen Oost en West en zorgde daarmee ook voor de verspreiding van cultuur, opvattingen, religies en ideeën. Hierop inspireert Stadsbrouwerij 013 deze creatieve bierlijn.

So far so good

De ‘So far so good‘ is een fris bier vanwege de tarwesoort en bloemig zoet door het gebruik van jasmijnthee. Dit maakt het bier heerlijk dorstlessend. “Voor de reiziger die de reis zélf als bestemming heeft,” aldus Stadsbrouwerij 013. Jasmijn begon haar reis in de Himalaya en haar naam komt uit het Perzisch en betekent ‘Geschenk van God’. Drink dit bier als smaakvolle dorstlesser, maar let op: met haar 7,5 % brengt dit bier je snel naar hoge pieken!

Vaderdag

Deze – en andere bieren van Stadsbrouwerij 013 – zijn een ideaal Vaderdagcadeau! Bestellen kan gemakkelijk via de webshop van Stadsbrouwerij 013. Natuurlijk kun je de biertjes ook nuttigen op het terras bij Stadsbrouwerij 013 of de Albatros (Piushaven 1). Ook is het mogelijk om de blikken daar te kopen en mee te nemen als cadeau.