Stadscafé Brick pakt uit met een driegangen keuzemenu voor €28,50 op de woensdag en donderdag!

Actie Stadscafé Brick

Stadscafé Brick pakt uit met een hele toffe actie! Zo kun jij op de woensdag en donderdag voor een gangbaar prijsje genieten van de lekkerste gerechten op de kaart van Stadscafé Brick. Benieuwd naar de actie? Lees snel verder! 

Op woensdag en donderdag driegangen keuzemenu voor €28,50!

Vanaf 19 juni kun je iedere woensdag en donderdag genieten van een driegangen keuzemenu voor maar liefst €28,50! Door de introductie van de nieuwe kaart is het vanaf nu ook mogelijk om bij Brick te genieten van een heerlijke lunch. De openingstijden zullen daarvoor ook worden aangepast (vanaf volgende week). Voor iedereen is er genoeg keuze tussen verschillende heerlijke lunchgerechten, voor- en hoofdgerechten en borrelhapjes. Uiteraard hebben ze ook genoeg vega hapjes.

Over het menu

Het menu van Stadscafé Brick biedt voor ieder wat wils. Zo kun je als ‘kleintje vooraf’ kiezen voor breekbrood met verschillende smeersels of dun gesneden Serranoham. Als voorgerecht kun je kiezen uit tom khai kai soep, Koreaans buikspek, vitello tonnato, gamba’s in room en de speciale carpaccio Brick. Daarnaast hebben ze een brede keuze voor de hoofdgerechten. Zo kun je kiezen uit de Brick Specials, Brick Burger, Pulled chicken burger, fish & chips en de huisgemaakte Indische kipsaté. Daarnaast hebben ze steak&fries, schnitzel, pannetje kip, zalmfilet en een bietenburger. Als nagerecht kun je kiezen uit spekkoek, chocolade lavacake en dame blanche. Extra tip: vraag het personeel ook eens naar de speciale koffies!

Lunch

Heb jij zin in een goede lunch voor een eerlijke prijs? Dan ben je bij Stadscafé Brick aan het juiste adres. Daar kun je tussen de middag genieten van onder meer kroketten op brood, preparé, vitello tonnato, carpaccio Brick, gamba’s in room, tom khai kai soep en nog veel meer!

Meer informatie

Kom vooral eens gezellig langs voor een heerlijke lunch, diner of borrel! Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stadscafé Brick.