Stadscamping Tilburg introduceert eigen bier in samenwerking met brouwerij KraftBier: D’n Biels

d'n biels

Leuk nieuws vanuit Stadscamping Tilburg. In samenwerking met de Tilburgse bierbrouwer KraftBier hebben ze tijdens Roadburn een eigen bier geïntroduceerd: D’n Biels. Lees verder. 

Over D’n Biels

D’n Biels is een sterk blond bier (7,9%) en maakt kamperen op de camping in het Tilburgse Spoorpark helemaal compleet. Een bier vol bravoure, branie en avontuur. Een stevige basis voor een avond bij het kampvuur met oude en nieuwe vrienden voor het leven. De mouten zorgen voor de volle smaak, de hoppen geven dit bier haar bloemigheid. Haar zware karakter dankt ze aan de honing.

Net als de namen van de huuraccommodaties van de Stadscamping heeft de naam ‘D’n Biels’ een link met het verleden. Op het terrein waar de Stadscamping en het Spoorpark zijn gelegen (het voormalige rangeerterrein van Van Gend & Loos) ligt nog altijd een stuk spoor op de ouderwetse spoorbielzen.

Inchecken op Untappd

Eric Steur van Stadscamping Tilburg is trots op het eigen biertje. “Als bierliefhebber is het natuurlijk fantastisch om je eigen biertje te kunnen verkopen. Met hulp van KraftBier en jouweigenbiertje.nl is dit gelukt. En nu kan ik ook eindelijk mijn eigen biertje inchecken op Untappd.”

Op het sociale bierdrinkers platform Untappd is D’n Biels inmiddels 25 keer ingecheckt en wordt het gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 3.75. D’n Biels wordt verkocht in blikjes en is exclusief en koud verkrijgbaar bij de Stadscamping receptie voor € 4,- per blikje.

Meer informatie

Wil je meer weten over Stadscamping Tilburg? Check dan snel de website.