logo

Stadscamping Tilburg organiseert weer festivalcampings in het Spoorpark

stadscamping tilburg

Na twee jaar zonder festivals en de bijbehorende festivalcampings, organiseert Stadscamping Tilburg dit jaar weer enkele festivalcamping in het Spoorpark. Lees snel verder. 

“Dankzij de festivalcampings zijn we volwassen geworden. De eerste festivalcamping organiseerden we in de zomer van 2014 op de plek waar we nu ook weer zijn, maar in een geheel andere setting. We kijken er naar uit om volgende maand de eerste festivalbezoekers te verwelkomen. Dat dat bezoekers van Roadburn zijn maakt dat extra speciaal, zij hebben een speciale plek in ons hart,” aldus Eric Steur, oprichter/campingbaas van Stadscamping Tilburg.

Roadburn

In april vindt de eerste festivalcamping plaats. Dan komen gasten van het internationaal gerenommeerde festival Roadburn (voor zware muziek in alle soorten) naar Tilburg. Het Spoorpark zal van woensdag 20 tot maandag 25 april omgeturnd worden tot ‘Official Roadburn Camping’. Naast de camping zal er op het Oostplein (bij de hoofdingang van het Spoorpark) een Foodcourt ingericht worden waar festivalbezoekers terecht kunnen voor een ontbijt of lunch alvorens naar het festival te gaan dat plaatsvindt in o.a. 013 en de Koepelhal. Parkbezoekers zijn ook van harte welkom op het foodcourt, de festivalcamping is alleen toegankelijk voor festivalkampeerders. Campingtickets zijn verkrijgbaar via deze website.

Spoorpark LIVE

Nadat de eerste editie werd aangekondigd in 2020 gaat het dit jaar dan echt gebeuren! Spoorpark LIVE is een tweedaagse popmuziek festival met optredens van o.a. Krezip, Di-Rect, Danny Vera, Davina Michelle en Kensington. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juni. In dit weekend zijn de camperplaatsen van de camping niet beschikbaar, deze worden dan gebruikt als backstage voor het hoofdpodium van het festival. Wil je het hele weekend van dichtbij meemaken? Boek dan een ingerichte tweepersoons Festipi op de Stadscamping. Wacht daarmee niet te lang want het aantal tenten is beperkt! Kijk voor (camping)tickets en meer info over het festival op deze website.

Redhead Days & Draaimolen

In augustus en september staan de Redhead Days en Draaimolen Festival op de agenda. Tijdens de Redhead Days (26-28 augustus) komen enkele honderden roodharigen uit meer dan 80 landen samen in Tilburg. Het is het oudste, grootste en meest spectaculaire roodharigenfestival ter wereld. Tickets voor de camping zijn binnenkort beschikbaar. Draaimolen Festival is op vrijdag 9 en zaterdag 10 september op het MOB complex (Tilburg Noord). De camping vindt plaats in het Spoorpark. Met pendelbusjes worden de gasten naar het festival gebracht waar ze kunnen genieten van dit vooruitstrevende dance festival.

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je leuk om mee te helpen als vrijwilliger tijdens één of meer festivalcampings? Stadscamping Tilburg kan je hulp goed gebruiken! Kijk op deze website voor meer info over wat het inhoudt vrijwilliger te zijn bij Stadscamping Tilburg en wat je ervoor terug krijgt.