Stage bij Tilburg.com, werken bij IJssalon Intermezzo en nog veel meer: dit zijn de leukste vacatures uit de regio!

Iedere week tippen we je met de leukste vacatures uit de regio. Dus ben jij nog op zoek naar een leuke (bij)baan of stage? Lees snel verder!

Tilburg.com zoekt stagiair(e)s

Wil jij stage lopen bij het grootste (en gezelligste) online platform van onze mooie stad? Pak nu je kans! Wij (Tilburg.com) zijn namelijk op zoek naar enthousiaste stagiaires die rond begin september kunnen beginnen (eerder mag natuurlijk ook). Elke dag zijn wij samen bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Dat doen we voor tienduizenden fans en volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten. Wil jij jezelf ontwikkelen, heel veel leren en een toffe tijd hebben samen met ons? We maken graag kennis met je.

Uitgelichte vacatures

IJssalon Intermezzo zoekt opscheppers

Omschrijven vrienden je als een echte opschepper? Dan is werken bij Intermezzo iets voor jou! Natuurlijk geen echte opschepper, maar bij IJssalon Intermezzo zijn ze dringend op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het team van de ijssalon willen versterken. Als ‘opschepper’ ben je het eerste aanspreekpunt van de klant en sta je op de lekkerste plek in de winkel, namelijk achter de ijsvitrine!

De Mandemakers Groep zoekt bezorger (Rijbewijs B)

Als bezorger bezorg je met jouw collega keukens door heel het land. Iedere dag maak je mensen blij met hun nieuwe keuken. Daarnaast zet je de onderdelen op de juiste plek in huis. Is alles netjes uitgepakt en aangeleverd? Dan stap je weer in je wagen en rijd je naar het volgende adres om andere mensen blij te maken!

Werken bij Van Geloven

Van Geloven in Tilburg is de allergrootste krokettenfabriek ter wereld. Van Geloven is in de jaren ’60 van de vorige eeuw begonnen als een echt familiebedrijf. Nog altijd zijn de waarden hiervan flink zichtbaar. Van Geloven kent een laagdrempelige cultuur waarin de medewerkers centraal staan. Zo hebben ze zelfs een eigen personeelsvereniging. Genoeg reden dus om een kijkje te nemen naar de toffe vacatures van Van Geloven.

Meer vacatures

Instagram vacaturebank

Je zult er misschien al wel een keer van gehoord hebben: we hebben een vacaturebank account op Instagram! Op dit account delen we de leukste vacatures, ondernemersnieuws en nog veel meer zakelijk nieuws uit de regio. Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod en ondernemersnieuws in Tilburg? Volg dan snel ons vacaturebank account hier

Nog meer vacatures

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden