Stage bij Tilburg.com, werken in de horeca & meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je het liefste in de regio Tilburg werken? Wij zetten wekelijks op maandag de leukste vacatures voor je op een rijtje. Allemaal actuele vacatures bij Tilburgse bedrijven. Nieuwsgierig naar de leukste vacatures deze week? Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

Tilburg.com zoekt een content creator marketing / redactie stagiair(e)

Wil jij werken op een plek middenin de bruisende Tilburgse binnenstad, heb jij een enorme liefde voor de stad en ben jij een kei in het maken van content? Dan is een stage bij Tilburg.com iets voor jou. Wat je allemaal gaat doen? Schrijven, redigeren, video’s maken, content voor onze social media kanalen vormgeven en nog veel meer. Meer weten?

Lunchroom De Katterug zoekt medewerk(st)er lunchroom

Ben jij 24 tot 32 uur per week beschikbaar en heb je een passie voor horeca? Lunchroom De Katterug is op zoek naar een medewerker in de lunchroom. Je hoeft nauwelijks in de avonduren te werken, waardoor het perfect te combineren is met je privéleven.

Werken bij De Burgerij

Ken jij De Burgerij in het Tilburgse Dwaalgebied? Deze horecazaak is met recht een hotspot in de stad te noemen. Met een prachtig restaurant waarin je je volledig in Franse sferen waant, een mooi terras en een delicatessenwinkel waar je ook de lekkerste broodjes scoort. Momenteel hebben ze een aantal openstaande vacatures. Nieuwsgierig? We zetten de leukste vacatures voor je op een rijtje.

Meer leuke vacatures

We hebben nog meer toffe vacatures in onze online vacaturebank staan. Een kleine selectie:

Dagelijks de nieuwste vacatures in je mailbox

Wil jij dagelijks de nieuwste vacatures als eerste in je mailbox? Dat kan door je aan te melden op onze vacaturenieuwsbrief. Zodra wij een nieuwe vacature plaatsen, wordt er iedere werkdag om 16:00 uur een nieuwsbrief verstuurd met de nieuwste vacatures.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!