Stagelopen bij Tilburg.com: dit is wat je kunt verwachten!

Wij (Tilburg.com) zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste stagiair(e)s! Ben jij op zoek naar een leerzame, toffe stage en kun jij in februari beginnen? Maar weet je nog niet goed wat je kunt verwachten van een stage bij ons? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) help jij de redactie met het schrijven van (nieuws)artikelen voor Tilburg.com. Daarbij ga je er graag op uit en ben je niet bang om de telefoon te pakken. Je hebt een grote passie voor het internet, bent communicatief sterk en je hebt een creatieve pen. Je werkt pro-actief, oplossingsgericht, accuraat en enthousiast. Daarnaast kick jij op bezoekersaantallen, views, kliks en interactie met de stad. Ook weet jij de tone of voice van Tilburg.com te raken – en daarmee onze online volgers te binden en ons merk online te verstevigen.

Vacatures

Op dit moment staan er twee vacatures uit:

Onze eigen stagiair(e)s

Daarnaast is er bij Tilburg.com ook ruimte voor eigen inbreng aan de hand van jouw opleiding en interesses. Zo houdt onze stagiair Jelle zich bezig met interviews, Lydia met het organiseren van campagnes en Ruby met het bijhouden van de social media!

Over Tilburg.com

Tilburg.com is hét digitale platform voor de stad Tilburg en biedt het grootste online bereik in de regio. Onze mensen houden van Tilburg. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we op onze online kanalen uit via vette beelden, mooie interviews, verrassende nieuwtjes en sterke partnerships.

Elke dag zijn wij bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Dat doen we voor tienduizenden fans, volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten.

Reel

Check hieronder onze reel waarin we jullie meenemen in een werkdag bij Tilburg.com!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)