Stagiair Jongerenwerk R-Newt lanceert podcast over uit de kast komen

Max Bressers – stagiair van jongerenwerk R-Newt – maakt een podcastserie over uit de kast komen. Als afstudeeropdracht heeft hij deze podcast opgezet voor (met name) Tilburgse lgbqti+ jongeren. Tijdens de podcastserie gaat hij met gasten in gesprek over uit de kast komen en alle onzekerheden die daarbij komen kijken. De podcast heet dan ook: Samen uit de kast. 

De podcastserie wordt goed ontvangen en krijgt steeds meer luisteraars. Ben jij op zoek naar een herkenbaar verhaal van iemand uit de lgbqti+ gemeenschap, zoek jij tips en tricks over uit de kast komen of ben je gewoon benieuwd hoe anderen dit hebben aangepakt? Dan is deze podcast iets voor jou.

Elke aflevering gaat Max samen uit de kast met een nieuwe gast. Samen staan zij stil bij alle belangrijke gebeurtenissen uit deze periode. Denk aan geheimen tot de onzekerheden die daarbij komen kijken. Luister de podcast en hoor hoe een voetballer, transgender, dragqueen en een politieagent ooit uit de kast zijn gekomen.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de podcast of de afleveringen beluisteren? Volg ze dan op Instagram. Dan weet je precies wanneer er nieuwe afleveringen online komen.