Stappen in Tilburg en Eindhoven op één avond: partybussen pendelen zaterdag op en neer!

De stapavond halverwege voortzetten in een andere stad. Feestgangers in Eindhoven en Tilburg kunnen er dit weekend aan geloven. Een spectaculaire partybus rijdt zaterdagnacht meermaals op en neer tussen de twee steden. En extra goed nieuws: de nacht duurt een uur langer omdat de wintertijd ingaat. 

Stappen in twee steden op één avond

Een goed idee, vindt initiatiefnemer Gijs Doornenbal (artiestennaam: Thornballin’). De DJ uit Tilburg zocht de samenwerking op met nachtzaken Thomas Eindhoven en Café Philip uit Tilburg en organiseert het evenement Break The House Down. Op beide locaties vindt zijn evenement dit weekend plaats. Eén avond, één line-up, twee locaties. Om op beide locaties aanwezig te kunnen zijn, rijdt een bus de feestgangers en DJ’s van Eindhoven naar Tilburg en vice versa.

Zelf rijden bij gebrek aan nachttreinen

In de randstad is het niet meer dan normaal: na een uitbundige avond halverwege de nacht per trein naar huis. In Brabant zit dat anders. Lange fietstochten en dure taxiritten als alternatief, maken het niet aantrekkelijk om het nachtleven ver van huis op te zoeken. Reden voor de ondernemers om het vervoer zelf te faciliteren.

Feest op de snelweg

Een grote bus, goed voor zo’n 80 personen,  brengt zaterdag rond middernacht de eerste lichting richting Eindhoven. Met een uitbundige lichtinstallatie, verschillende DJ-optredens en een heuse biertap aan boord, pendelt de bus tussen de twee locaties.

Voordelen op een rijtje

Buiten het feit dat je kunt stappen in twee verschillende steden op 1 avond, heeft het concept nog meer voordelen:

  • Gek doen in de dikste partybus van Nederland met een heerlijke licht- en geluidsinstallatie
  • Je staat op de guestlist en hoeft niet in de rij te staan
  • In de bus: onbeperkt drank
  • Exclusieve DJ-sets tijdens heen- en terugrit

Tickets voor de bus zijn nog online verkrijgbaar. Een retourtje kost 25 euro. Voor meer info kunnen liefhebbers terecht op het Instagram account van de organisatie.