Stappen vóór middernacht in de Studio: Martini Memories met ABBA, 90’s tributes en meer!

Martini Memories Studio

Ben jij een vroege pieker en ben je graag vroeg op stap, zodat je weer op tijd onder de lakens kunt kruipen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Martini Memories debuteert op zaterdag 22 juni in Studio Tilburg. Benieuwd wat je kunt verwachten van deze onvergetelijke avond? Lees dan snel verder!

Martini Memories is een ‘modern aperativ occasion’ waar de borrel uitloopt tot een fantastische avond uit! Hoewel je casual welkom bent, mag de rode loper uit en is niets te gek! De avond start om 19:30 uur en om 00:00 uur is de avond afgelopen. Kortom, het ideale feest voor de vroeger pieker!

Over de avond

Tijdens Martini Memories krijg je een Martini Bellini van het huis, is er gratis garderobe en word je achterover geblazen door liveacts van Superlessy, Memorie Madness en Guilty Pleasure Girls. Natuurlijk kun je de typische Studio stapplaten van het eerste uur verwachten, tot nog verder in het verleden met de hits van jaren ’80 en ’90. Al met al belooft de avond een throwback te worden van heb ik jou daar. Bij Studio ga je dus weer ouderwets een avondje stappen!

Guilty Pleasure Girls

Alle grote guilty pleasures die je wil horen: van Spice Girls tot Let It Go & Rainbow in the Sky! Waar DJ’s stoppen, gaan de Guilty Pleasure Girls verder. Moeiteloos wordt er geschakeld van onvervalste meezingers als Why Tell Me Why naar partyknallers als Barbie Girl en van Happy Hardcore naar de lekkerste 90’s hits van Britney & Christina. De dansvloer wordt omgetoverd tot een feestarena waarin het publiek steeds weer verrast wordt door een volgende foute hit!

We Want Abba

Op 22 juni komt onder andere ‘We Want Abba’ op bezoek. De karakteristieke sound van ABBA wordt in een spetterende liveshow uitgevoerd door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau. Zij hebben de ABBA hits eigentijds onder handen hebben genomen! Samen met het jonge talent dj Max Kilian (protegé van dj Don Diablo) pompen ze een half uur lang herkenbaarheid de zaal van Studio in.

Koop je tickets

Heb je last van uitstelgedrag? Daar houden ze bij Studio niet van. Wees er op tijd bij, want een early ticket kost slechts €10,00 (excl. €2,75 servicekosten). Ben je te laat voor de early tickets? Dan kun je voor €15,00 (excl. €2,75) de reguliere tickets kopen. Klik snel hier om een kaartje te bemachtigen.

Meer informatie

Check onderstaande post van Studio voor meer informatie over Martini Memories bij Studio! Wil je helemaal niks missen van Studio? Volg ze dan gelijk op Facebook en Instagram!