Starbucks open in de binnenstad

Liefhebbers van de koffie van Starbucks opgelet. Je kunt je winkelrondje nu combineren met een lekkere koffie van Starbucks. Er is namelijk een gloednieuwe vestiging geopend in de binnenstad. Je vindt de nieuwe zaak op de hoek van het Stadhuisplein en de Emmapassage. 

Het is alweer de derde vestiging van Starbucks in onze stad. Ze hebben namelijk ook zaken op de campus van de universiteit en op Centraal Station. Bij Starbucks kun je terecht voor verschillende soorten koffie en ook lekkernijen zoals brownies en andere lekkere zoetigheden. Tijdens de wintermaanden hebben ze ook verschillende specials. Denk aan een Praline Cookie Hot Chocolade, een Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte of Stroopwafel Latte. Maar ook voor een ‘normale’ kop koffie, espresso of cappuccino kun je er terecht.

Nieuwkomer aan de Emmapassage

De Starbucks is de nieuwste aanwinst in de Emmapassage. Later openen ook NEW YORKER, MSCH Copenhagen en ONLY nog de deuren in het onlangs geopende winkelgebied. Momenteel kun je er al shoppen bij winkels als Mango, Søstrene Grene en Guts & Gusto. Of je kunt er lekker lunchen, borrelen, dineren of een kop koffie drinken bij horecazaken als Anne&Max, Fat Phill’s of BAM!